Smeding Groenten en Fruit is een groeiend en ambitieus familiebedrijf met zo’n 500 medewerkers, waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling, eigen inbreng en initiatief. Je werkt samen met leuke collega’s in een omgeving waar gezondheid en goede voeding centraal staan. We werken gefocust en altijd met een doel voor ogen. Doordat we onze processen slim en efficiënt inrichten, zijn we wendbaar en kunnen we uitdagingen die zich voordoen snel oplossen. Dankzij onze vakkennis én dankzij onze goede relaties met telers, klanten en medewerkers, slagen we erin steeds vernieuwende producten en concepten te ontwikkelen.

Wij zien ons bedrijf als trots, initiatiefrijk, wendbaar, doelmatig en verbindend. Karaktereigenschappen die we ook graag zien bij de mensen die bij ons werken. Dat betekent in de praktijk dat je eigenzinnige keuzes durft te maken, maar wel eerst nadenkt over de beste oplossing. Ook voor klanten zijn we een betrouwbare samenwerkingspartner. Ze kunnen van ons op aan. Werken bij Smeding is teamwork. Voor welke uitdaging we ook staan en hoe hectisch het ook is, we lossen het met elkaar op en maken er een succes van.

Gezonde werkgever
Wij vinden het belangrijk dat onze mensen fit, vitaal en met plezier hun werk kunnen doen. Nu én in de toekomst. Daar investeren we graag in. Zo kun je tijdens je pauzes gratis fruit en salades pakken en je collega’s uitdagen voor een potje tafeltennis. Daarnaast krijg je inzicht in je gezondheid met de APK Gezondheidstest en hebben we intern een Ergocoach én Budgetcoach beschikbaar voor onze medewerkers!

Persoonlijke ontwikkeling
Om onze ambities waar te maken, is het belangrijk dat mensen zich in deze snel veranderende wereld blijven ontwikkelen. Talenten krijgen de kans om door te groeien in hun functie of op andere afdelingen.

39 filialen in het land

Smeding is verspartner van Sligro. Binnen de Sligro vestigingen hebben we onze eigen filialen vol met de beste groenten, fruit en culinaire inspiratie. Door heel Nederland vind je 39 shop-in-shop filialen. Ook hier zetten onze mensen zich iedere dag in om klanten te verrassen.

Distributiecentrums Sint Annaparochie en Breda

Je vindt een distributiecentrum van 20.000 vierkante meter in Sint Annaparochie en 5.000 vierkante meter in Breda. Dit is het kloppende hart van Smeding: het is dé schakel tussen onze leveranciers en de klanten. Iedere dag vertrekken hier ruim 70 volle vrachtwagens. Per dag worden er 3.500 orders verzameld in 100.000 kratjes op 3.500 rolcontainers.

België

In 2018 werd het eerste Sligro-ISPC filiaal geopend mét een groenten en fruit afdeling van Smeding. Ook in onze Belgische zelfbedieningsfilialen bieden we volop inspiratie en innovatieve concepten aan met de lekkerste groenten en fruit. En met de bezorgservice zorgen we voor levering tot in de keuken van de klant.

Hoofdkantoor

Ons hoofdkantoor vind je in Sint Annaparochie. Zo’n 100 collega’s werken op 29 afdelingen in 61 verschillende functies. Van Inkoop tot Verkoop en van Marketing tot Kwaliteit, Arbo & Milieu. Samen doen we er alles aan om onze klanten succesvol te laten zijn en maken groei mogelijk in de wereld van groenten en fruit.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement