Al meer dan 85 jaar is Smeding Groenten en Fruit een trots familiebedrijf. We geloven in de rijkdom van groenten en fruit en willen onze klanten daar elke dag weer mee verrassen.

We sluiten voortdurend nieuwe samenwerkingen met telers en leveranciers en mogen telkens nieuwe bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Ook wat betreft het assortiment zitten we niet stil. Dit bestaat inmiddels uit meer dan 1.800 soorten groenten en fruit.

Onze mensen maken het verschil

Bij Smeding werken we in een informele en open omgeving aan het succes van onze klanten. Zo maken we groei mogelijk in de wereld van groenten en fruit. Dit doen we met ruim 600 enthousiaste en betrokken collega’s met een gezonde werkmentaliteit.

Gezonde werkgever

Wij vinden het belangrijk dat onze mensen fit, vitaal en met plezier hun werk kunnen doen. Nu én in de toekomst. Daar investeren we graag in. Zo kun je tijdens je pauzes gratis fruit en salades pakken of je collega’s uitdagen voor een potje tafeltennis.

Je krijgt ook inzicht in je gezondheid met de APK Gezondheidstest. Daarnaast hebben we een Ergocoach en Budgetcoach onder onze collega’s. Zij geven advies voor je zithouding en ondersteunen graag om financieel zelfredzaam te zijn.

Persoonlijke ontwikkeling

Om onze ambities waar te maken, is het belangrijk dat mensen zich in deze snel veranderende wereld blijven ontwikkelen. Talenten krijgen de kans om door te groeien in hun functie of op andere afdelingen. Lees hier het voorbeeld van collega Meindert Schiphof.

39 filialen in het land

Smeding is verspartner van Sligro. Binnen de Sligro vestigingen hebben we onze eigen filialen vol met de beste groenten, fruit en culinaire inspiratie. Door heel Nederland vind je 39 shop-in-shop filialen. Ook hier zetten onze mensen zich iedere dag in om klanten te verrassen met de rijkdom van
groenten en fruit.

Distributiecentrums Sint Annaparochie en Breda

Je vindt een distributiecentrum van 20.000 vierkante meter in Sint Annaparochie en 5.000 vierkante meter in Breda. Dit is het kloppende hart van Smeding: het is dé schakel tussen onze leveranciers en de klanten. Iedere dag vertrekken hier ruim 70 volle vrachtwagens. Per dag worden er 3.500 orders verzameld in 100.000 kratjes op 3.500 rolcontainers.

België

België maakt sinds kort ook kennis met de rijkdom van onze groenten en fruit! In 2018 werd het eerste Sligro-ISPC filiaal geopend mét een groenten en fruit afdeling van Smeding. Ook in onze Belgische zelfbedieningsfilialen gaan we volop inspiratie en innovatieve concepten aanbieden met de lekkerste groenten en fruit. En met de bezorgservice zorgen we voor levering tot in de keuken van de klant.

Hoofdkantoor

Ons hoofdkantoor vind je in Sint Annaparochie. Zo’n 100collega’s werken op 29 afdelingen in 61 verschillende functies. Van Inkoop tot Verkoop en van Marketing tot Kwaliteit, Arbo & Milieu. Samen doen we er alles aan om onze klanten en relaties te inspireren en nét dat beetje extra bieden.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement