Werken bij Smeding

Zoek jouw vacature

Werken bij Smeding Groenten en Fruit

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken altijd nieuwe collega’s. Bekijk het vacatureaanbod en zet vandaag nog de volgende stap in je carrière!

Distributiecentrum

Pictogram

Je vindt ons distributiecentrum van 20.000 vierkante meter in Sint Annaparochie. Dit is het kloppende hart van Smeding: het is dé schakel tussen onze leveranciers en klanten. Samen met je collega’s verzamel je hier de bestellingen voor ruim 7.000 klanten. Dankzij jouw inzet vertrekken er iedere dag ruim 70 volle vrachtwagens.

Filialen

Pictogram
Vacature-filiaalleider-filiaalmedewerker

Smeding is verspartner van Sligro. Binnen de Sligro vestigingen hebben we onze eigen filialen vol met de beste groenten, fruit en culinaire inspiratie. Door heel Nederland vind je 40 shop-in-shop filialen. Ook hier zetten onze mensen zich iedere dag in om klanten te verrassen en adviseren met de rijkdom van groenten en fruit.

Hoofdkantoor

Pictogram

Ook ons hoofdkantoor vind je in Sint Annaparochie. Zo’n 100 collega’s werken op 29 afdelingen in 61 verschillende functies. Van Inkoop tot Verkoop en van Marketing tot Kwaliteit, Arbo & Milieu. Samen doen we er alles aan om onze klanten en relaties te inspireren en nét dat beetje extra bieden.

Bekijk alle vacatures