Werken bij Smeding

Zoek jouw vacature

Werken bij Smeding

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken altijd nieuwe collega’s. Bekijk het vacatureaanbod en zet vandaag nog de volgende stap in je carrière!

Distributiecentrum

Pictogram

In ons distributiecentrum in het Friese Sint Annaparochie verzamel je samen met je collega’s de bestellingen van ruim 7.000 klanten. Dagelijks vertrekken er dankzij jouw inzet ruim 70 volle vrachtwagens naar hun bestemming. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alle producten op tijd klaarstaan voor expeditie.

Het distributiecentrum is dé schakel tussen onze leveranciers en klanten. Hier werk je met slimme technieken en handige ICT-oplossingen. Maar hoe slim de techniek ook is, logistiek blijft mensenwerk. Samen met je collega’s maak je het verschil: jullie zorgen voor kwaliteit en zorgvuldigheid.

Filialen

Pictogram
Vacature-filiaalleider-filiaalmedewerker

Smeding Groenten en Fruit is verspartner van Sligro. Door het hele land verspreid, vind je 40 van onze eigen AGF filialen binnen de Sligro vestigingen. In deze filialen vind je de beste groenten, fruit en culinaire inspiratie.

In zo’n filiaal ben je de hele dag bezig met het ontvangen, verleiden en adviseren van klanten. Je bent dé schakel tussen de lokale horeca en Smeding Groenten en Fruit. Werken in een filiaal van Smeding betekent werken bij één van de grootste foodservice partijen van Nederland.

Hoofdkantoor

Pictogram

In ons hoofdkantoor in Sint Annaparochie werk je samen met zo’n 100 collega’s. De functies en de afdelingen zijn ontzettend divers. Zo zijn er functies op het gebied van logistiek en inkoop, maar ook op de afdelingen Sales, Customer Services, Marketing & Communicatie, Finance & Controlling en HRM.

Onze medewerkers maken het verschil. Als medewerker zijnde ben je ambassadeur van Smeding. Wij vinden het belangrijk je je werk fit, vitaal én met plezier doet. Nu én in de toekomst. Daar investeren we graag in.

Bekijk alle vacatures