Werken bij Smeding

Logistieke helden gezocht!

Werken bij Smeding Groenten en Fruit

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken altijd nieuwe collega’s. Bekijk het vacatureaanbod en zet vandaag nog de volgende stap in je carrière! Meer weten over werken bij Smeding? Wij vertellen je er graag over.

Distributiecentrum Sint Annaparochie

Pictogram

Je vindt ons hoofddistributiecentrum van 20.000 vierkante meter in Sint Annaparochie. Dit is het kloppende hart van Smeding: het is dé schakel tussen onze leveranciers en klanten. Samen met je collega’s verzamel je hier de bestellingen voor ruim 7.000 klanten. Dankzij jouw inzet vertrekken er iedere dag ruim 70 volle vrachtwagens.

Distributiecentrum Breda

Pictogram

In Breda bevindt zich een tweede distributiecentrum van 5.000 vierkante meter. Vanuit het distributiecentrum in Breda bedienen we Zuid-Nederland en onze filialen in België. Samen met je collega’s verzamel je hier de groenten en fruit voor onze klanten.

Hoofdkantoor

Pictogram

Ook ons hoofdkantoor vind je in Sint Annaparochie. Zo’n 100 collega’s werken op 29 afdelingen in 61 verschillende functies. Van Inkoop tot Verkoop en van Marketing tot Kwaliteit, Arbo & Milieu. Samen doen we er alles aan om onze klanten en relaties te inspireren en nét dat beetje extra bieden.

Bekijk alle vacatures
Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement