Werken bij Smeding

Aanpakkers gezocht!

Werken bij Smeding Groenten en Fruit

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken altijd nieuwe collega’s. Bekijk het vacatureaanbod en zet vandaag nog de volgende stap in je carrière!

Distributiecentrum

Pictogram

Je vindt ons distributiecentrum van 20.000 vierkante meter in Sint Annaparochie. Dit is het kloppende hart van Smeding: het is dé schakel tussen onze leveranciers en klanten. Samen met je collega’s verzamel je hier de bestellingen voor ruim 7.000 klanten. Dankzij jouw inzet vertrekken er iedere dag ruim 70 volle vrachtwagens.

Filialen

Pictogram
Vacature-filiaalleider-filiaalmedewerker

Smeding is verspartner van Sligro. Binnen de Sligro vestigingen hebben we onze eigen filialen vol met de beste groenten, fruit en culinaire inspiratie. Door heel Nederland vind je 40 shop-in-shop filialen. Ook hier zetten onze mensen zich iedere dag in om klanten te verrassen en adviseren met de rijkdom van groenten en fruit. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s! Van bijbaantje tot accountmanager en van verkoopmedewerker tot orderverzamelaar.

Hoofdkantoor

Pictogram

Ook ons hoofdkantoor vind je in Sint Annaparochie. Zo’n 100 collega’s werken op 29 afdelingen in 61 verschillende functies. Van Inkoop tot Verkoop en van Marketing tot Kwaliteit, Arbo & Milieu. Samen doen we er alles aan om onze klanten en relaties te inspireren en nét dat beetje extra bieden.

België

Pictogram

In 2018 opent het eerste Sligro-ISPC filiaal in België! Mét een Smeding AGF-afdeling. Ook hier bieden we volop inspiratie en innovatieve concepten met de lekkerste groenten en fruit. Voor de bezorgservice en zelfbedieningsfilialen in België zoeken we collega’s om in de vestigingen van Sligro-ISPC aan de slag te gaan. Van bijbaantje tot accountmanager en van verkoopmedewerker tot orderverzamelaar. Staat jouw droombaan er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie!

Bekijk alle vacatures
Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement