Header website herfst

Tijdwinst en gemak met smoothie- en soeppakketten

Jij wilt toch ook tijdwinst en gemak in de keuken? Dat doe je met onze smoothie- en soeppakketten!

Daarom kies je voor onze pakketten:

  • Gemak en tijdwinst in de keuken
  • Minder expertise nodig in de keuken
  • Altijd de perfecte combinaties van groenten en fruit
  • No waste: je gebruikt alle groenten en fruit uit het pakket

Soeppakketten: maak het je keukenteam extra gemakkelijk

Met de gesneden soeppakketten maak je het jezelf en je keukenteam extra gemakkelijk. Ze brengen gemak en tijdwinst in de keuken. Je bespaart tijd op je mise-en-place én hebt bovendien minder expertise nodig. Zo kun je jouw gasten elke dag een verse, verrassende soep aanbieden.

Mix voor spinazie broccolisoep

Met dit verspakket maak je snel en gemakkelijk een gezonde spinazie broccolisoep. Ideaal: het pakket bevat precies de juiste hoeveelheden. No waste!

Mix voor Indiase wortelsoep

Met dit pakket maak je gemakkelijk een verrassende en verse Indiase wortelsoep. No waste, want het pakket bevat precies de juiste hoeveelheden.

Mix voor pittige courgettesoep

Maak in een handomdraai een pittige courgettesoep met dit verspakket. Het pakket bevat precies de juiste hoeveelheden. Daarom heb je geen waste!

Smoothies met smoothiepakketten: good food en no waste!

Speel met smoothies in op de trend good food: supergezond, vers en puur natuur. Geef elk moment van de dag een kleurrijke boost met een lekkere smoothie. Met de smoothiepakketten maak je in slechts 3 minuten 8 smoothies. Ideaal want je hebt no waste!

Smoothiemix komkommer

Een groene smoothie met komkommer doet het altijd goed! De frisheid van de komkommer proef je écht terug. Met dit pakket maak je super snel 8 heerlijke komkommer smoothies. En handig is dat je niets hoeft weg te gooien, no waste dus.

Smoothiemix aardbei

Voor de aardbeiliefhebber is dit dé smoothie! Geef elk moment van de dag een kleurrijke boost. Met dit pakket maak je in slechts 3 minuten 8 aardbeien smoothies. En ook bij dit pakket geldt: want… no waste!

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement