Zilte aardappelsalade

Een heerlijke combinatie van twee producten uit het seizoen: aardappel en zilte groenten!

Ingrediënten

  • 500 g krieltjes, goed gewassen en de grootste gehalveerd
  • 50 g zeesla, koud afgespoeld
  • 50 g zeekraal
  • 1 el pittige mosterd
  • 1 el notenazijn
  • 2 el arganolie
  • 4 takjes zeevenkel
  • zeewiersalade (gedroogd), geweld in water

Bereidingswijze

  1. Kook de krieltjes in water met wat zout in circa 10 minuten gaar. Kook de zeesla en zeekraal de laatste 10 seconden mee. Giet alles af en laat uitdampen.
  2. Meng mosterd, azijn en arganolie tot een dressing. Meng de nog warme aardappelen erdoor met de zeevenkel en wat gedroogd zeewier. Breng op smaak met peper (zout is waarschijnlijk niet nodig).
Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement