Tropische smoothiebowl

Een smoothiebowl, zó mooi, bijna te mooi om op te eten! Met mooie kleuren past dit gerecht perfect bij een heerlijk ontbijt. Ook kun je kleine smoothiebowls maken voor tijdens de brunch of als dessert.

Ingrediënten

  • 1 EAT ME mango
  • 2 EAT ME passievruchten
  • 2 EAT ME vijgen
  • 250 g Griekse yoghurt
  • 1 el geraspte kokos

Bereidingswijze

  1. Snijd de mango langs de weerszijden van de pit, lepel het vruchtvlees uit en pureer in een blender tot een gladde massa.
  2. Meng de mangopuree met de Griekse yoghurt en verdeel over 4 schaaltjes.
  3. Halveer de passievruchten en snijd de vijgen in plakjes en verdeel over de mangoyoghurt.
  4. Bestrooi de yoghurt met kokos.
Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement