Sangria op een stokje

Meloen en aardbei aan een stokje met de zomerse smaak van sangria.

Ingrediënten

  • ⅙ canteloupemeloen
  • ⅙ galia- of watermeloen
  • 8 aardbeien
  • rasp van ½ sinaasappel
  • 2 dl sangria

Bereidingswijze

  1. Steek bolletjes uit van de beide soorten meloen en maak de aardbeien schoon.
  2. Beschik je over een vacumeerapparaat of een Vacuvin, dan krijg je het fruit het allerbeste geïnfuseerd met de smaken van de sangria. Mocht je hier niet over beschikken, laat het fruit dan langer marineren in de sangria. Reken op zo’n 2 uur.
  3. Doe het fruit in de Vacuvin of in een vacuümzak, voeg de sangria toe en trek vacuüm. Laat minimaal 1 uur marineren.
  4. Neem het fruit uit het vocht, laat iets uitlekken en rasp er de sinaasappelschil over.
  5. Prik aan stokjes.
Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement