Smeding veggie bbq barbecue

Recept: Gegrilde Coeur de Boeuf met kruidenolie

6 juli 2018

Alleen vlees op de barbecue? Welnee! Verse groenten van de barbecue zijn extra lekker. Met dit gegrilde Coeur de Boeuf met kruidenolie recept serveer jij jouw gasten snel en gemakkelijk een heerlijk bijgerecht.

Dit heb je nodig

  • 4 Coeur de Boeuf
  • 1 el basilicim, fijngehakt
  • 1 el platte peterselie, fijngehakt
  • 1 el bieslook, fijngehakt
  • sap van ½ citroen
  • 8 el olijfolie
  • peper en zout

 

 

Zo bereid je de gegrilde Coeur de Boeuf met kruidenolie

  1. Halveer de tomaten en smeer de binnenkant in met olijfolie
  2. Grill de tomaten op de Big Green Egg tot ze mooi bruin zijn.
  3. Meng de verse kruiden met het citroensap en de olijfolie.
  4. Breng de kruidenolie op smaak met peper en zout.
  5. Besprenkel de tomaten met de kruidenolie.
Smeding Groenten & Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement