Radicchio met peer, Bastiaanse blauwe en walnoten

Radicchio met peer, Bastiaanse blauwe en walnoten. Een heerlijk vegetarische, kleurrijke, salade voor op de menukaart.

Ingrediënten

  • 1 krop Radicchio
  • 3 roodlof
  • 1 venkel
  • 2 peer
  • 100 g walnoten
  • 200 g Bastiaanse blauwe
  • 1,5 dl Hellmann’s Cider Sherry Vinaigrette
  • 50 g rozijnen
  • 1 bakje vene cress

Bereidingswijze

  1. Maak de radicchio schoon, was en droog ze goed.
  2. Snijd de roodlof samen met de peer in dunne plakken.
  3. Snijd de venkel flinterdun en zet deze op ijswater.
  4. Rooster de walnoten.
  5. Snijd de kaas in plakken.
  6. Maak de groenten aan met de helft van de vinaigrette en de rozijnen.
  7. Verdeel de salade over de borden.
  8. Maak de salade af met de Bastiaanse blauwe, rozijnen, walnoten en de rest van de vinaigrette.
Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement