Mocktail pitahaya

Heb je een zomers feestje, maar wil je een keer een cocktail zonder alcohol maken? Ga voor de pitahaya mocktail met frambozen en watermeloen.

Ingrediënten

  • 1 pitahaya
  • 125 g frambozen
  • ½ watermeloen

Bereidingswijze

  1. Snijd de watermeloen in 2 stukken. Snijd daarna 1 helft in parten en snijd het vruchtvlees van de schil. 
  2. Snijd de pitahaya verticaal en lepel de vrucht uit. Snijd het vruchtvlees in blokjes.
  3. Doe het vruchtvlees van de pitahaya, watermeloen en de frambozen in een blender en mix tot een gladde massa.
  4. Verdeel daarna de mocktail over 4 glazen.
Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement