Smeding veggie bbq barbecue

Recept: Gegrilde meloen met groene salade

Alleen vlees op de barbecue? Welnee! Verse groenten van de barbecue zijn extra lekker. Met dit recept voor gegrilde meloen met groene salade serveer jij jouw gasten snel en gemakkelijk een heerlijk bijgerecht.

Dit heb je nodig

  • 1 part Piel de Sapo, met schil
  • 1 part Galia, met schil
  • 1 part Canteloupe, met schil
  • 1 part watermeloen, met schil
  • 30 gram babyleaf mesclun
  • 70 gram groentepasta rode biet
  • 10 gram walnoot
  • 2 el olijfolie

 

 

Zo bereid je de gegrilde Coeur de Boeuf met kruidenolie

  1. Gril de verschillende soorten meloen op de gril, totdat er een mooi goudbruin randje op zit.
  2. Meng de babyleaf mesclun en groentepasta met de olijfolie, peper en zout. Leg de salade in een diep bord.
  3. Verdeel de meloenparten over de salade, met de gegrilde kant naar boven.
  4. Bestrooi de salade met stukjes walnoot.
Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement