English breakfast 2.0

Een heerlijk Engels ontbijt, maar dan anders. Een warme wildmix van paddenstoelen met chorizo en ei.

Ingrediënten

  • 8 kwarteleieren
  • 100 g chorizo
  • 4 takjes tijm
  • 1 takje rozemarijn
  • 200 g wildmix paddenstoelen
  • klontje roomboter

Bereidingswijze

  1. Maak de paddenstoelen schoon en snijd of scheur ze in stukjes.
  2. Snijd de droge worst in zeer fijne stukjes.
  3. Ris de tijm en de rozemarijn van de takjes en snijd zo fijn mogelijk.
  4. Verwarm een klein beetje roomboter in een gourmetpannetje tot deze begint te kleuren en voeg er de blokjes chorizo aan toe.
  5. Laat even lekker uitbakken en voeg dan de paddenstoelen en de verse kruiden toe. Bak kort mee en kruid met zout en peper.
  6. Breek per gourmetpannetje 2 kwarteleitjes (over de gebakken paddenstoelen), laat het eiwit licht stollen en kruid met zout en peper.
  7. Bak nu verder tot het eiwit gestold is of laat onder de grill van het gourmetstel verder garen.
Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement