English breakfast 2.0

Een heerlijk Engels ontbijt, maar dan anders. Een warme wildmix van paddenstoelen met chorizo en ei.
Ingrediënten
- 8 kwarteleieren
- 100 g chorizo
- 4 takjes tijm
- 1 takje rozemarijn
- 200 g wildmix paddenstoelen
- klontje roomboter
Bereidingswijze
- Maak de paddenstoelen schoon en snijd of scheur ze in stukjes.
- Snijd de droge worst in zeer fijne stukjes.
- Ris de tijm en de rozemarijn van de takjes en snijd zo fijn mogelijk.
- Verwarm een klein beetje roomboter in een gourmetpannetje tot deze begint te kleuren en voeg er de blokjes chorizo aan toe.
- Laat even lekker uitbakken en voeg dan de paddenstoelen en de verse kruiden toe. Bak kort mee en kruid met zout en peper.
- Breek per gourmetpannetje 2 kwarteleitjes (over de gebakken paddenstoelen), laat het eiwit licht stollen en kruid met zout en peper.
- Bak nu verder tot het eiwit gestold is of laat onder de grill van het gourmetstel verder garen.