Chiayoghurt met kokos en tropisch fruit

Door chiazaad te combineren met yoghurt ontstaat er een soort pudding, die heerlijk combineert met fruit. Pak uit met de presentatie door het bijvoorbeeld in een kokosnoot te serveren!

Ingrediënten

  •  150 ml kokoswater (uit een jonge, verse kokosnoot)
  •  150 ml (plantaardige) yoghurt
  •  3 el chiazaad
  •  (tropisch) fruit, om te garneren

Bereidingswijze

  1. Maak de verse kokosnoot aan de bovenkant open en vang het kokoswater op.
  2. Meng 150 ml van het kokoswater met de yoghurt en het chiazaad. Zet afgedekt een nacht in de koeling.
  3. Serveer de chiapudding in een kom of een uitgeholde vrucht (bijv. een mini-ananas) en serveer met (tropisch) fruit naar keuze, zoals verse (bolletjes) ananas, partjes of plakjes vijg en Kaapse kruisbessen.
Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement