Recept: Casserole met rood fruit

Pak uit met Pasen; bezorg het paasgevoel aan huis! Met een lekkere casserole met rood fruit.
Ingrediënten
- 3/4 briochebrood
- 400 g gemengd rood fruit (aardbeien, bramen, rode bessen, blauwe bessen, frambozen …)
- 250 ml karnemelk
- 8 eieren
- rasp van ½ citroen
- mespuntje kaneelpoeder
- mespuntje zout
- 4 bolletjes biologisch bosbessenijs
- Poedersuiker
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Snijd het briochebrood in plakken en verdeel over een ovenschaal.
- Snijd de kroontjes van de aardbeien en snijd in vieren. Verdeel al het rood fruit over en tussen het brood.
- Klop in een kom de karnemelk los met de eieren en voeg er de citroenrasp, het kaneelpoeder en het zout aan toe.
- Verdeel over de ovenschaal en druk het brood iets aan, zodat alles goed bedekt is met de eiermassa.
- Plaats in de voorverwarmde oven en bak in ongeveer 40-50 minuten goudbruin en gaar.
- Neem uit de oven en leg er net voor het serveren de bolletjes ijs op. Bestrooi met poedersuiker en serveer onmiddellijk.