Breakfast caesar salad

Een verrassend ontbijtje met veel groenten!
Ingrediënten
- 4 cogollos
- 2 plakjes briochebrood
- klontje roomboter
- 4 kwarteleieren
- 2 tomaten
- 8 plakjes gebakken ontbijtspek
- 4 gezouten ansjovisfilets (uitgelekt)
- 8 plakjes geschaafde Parmezaanse kaas
- 4 el caesardressing
- versgemalen peper
- zout
Bereidingswijze
- Snijd het briochebrood in kleine dobbelsteentjes. Verwarm een klont roomboter in een anti-aanbakpan tot deze gesmolten is en bak er het brood mooi goudbruin en krokant in. Kruid met zout en peper. Laat uitlekken op keukenpapier.
- Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
- Verwarm een klontje roomboter in een anti-aanbakpan en bak mooie spiegeleitjes van de kwarteleieren. Kruid met zout en peper.
- Verwijder eventuele minder mooie bladeren van de cogollos (mini-sla), snijd er de onderkant af en snijd in de lengte doormidden.
- Dresseer 2 halve cogollos op het bord en verdeel er de gesneden tomaat over. Leg er een spiegeleitje op.
- Leg er 2 plakjes ontbijtspek en een ansjovisfilet op en lepel er de dressing over.
Garneer met de croutons en de Parmezaanse kaas.