Breakfast beet salad

Een heerlijk ontbijtje bestaande uit verschillende bietsoorten!
Ingrediënten
- 400 g rode biet rauwkost
- ½ gele biet
- ½ chioggiabiet
- ½ witte biet
- sap en rasp van ½ citroen
- scheutje olijfolie Nuñez de Prado
- 1 handappel
- 2 buffelburrata
- 2 tl Cremonini balsamico aardbei
- 4 el Ranobo groentechips
Bereidingswijze
- Schaaf de verschillende soorten biet in dunne plakjes en steek ze rond uit. Marineer afzonderlijk van elkaar met een beetje citroenrasp, -sap, olijfolie, peper en zout.
- Snijd de appel in mooie staafjes.
- Verdeel de rauwkostsalade over 4 borden en leg een halve burrata in het midden.
- Garneer met de verschillende kleuren bietjes, de appelstaafjes en de groentechips.
- Druppel er de aardbeienbalsamico en een beetje olijfolie naar smaak overheen.