Bagel met wortelsalade & sinaasappeldressing

Een overheerlijk lunchgerecht met de kant-en-klare pittige wortelsalade met sinaasappel. Een échte eyecatcher.

Ingrediënten

  • 4 vegan bagels met nigellazaadjes
  • 4 el hummus limoen-koriander
  • 240 g pittige wortelsalade met sinaasappel
  • 2 el tahina
  • Rasp van ½ limoen
  • 8 takjes verse koriander
  • 1 tl geroosterd sesamzaad
  • Ranobo groentechips

Bereidingswijze

  1. Bak de bagels af volgens de instructies op de verpakking en snijd ze in de lengte doormidden.
  2. Smeer de bodem rijkelijk in met de hummus en verdeel er de uitgelekte wortelsalade over.
  3. Pluk de koriander grof en verdeel met de limoenrasp en ⅔ van het sesamzaad over de bagels.
  4. Leg er het kapje op en trek streepjes van de tahina over de bagel. Bestrooi met de rest van het sesamzaad en steek er nog wat groentechips in.
Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement