Smeding veggie bbq barbecue

Smeding Groenten en Fruit, gevestigd aan De Opfaart 1, 9076 PG Sint Annaparochie, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

Smeding Groenten en Fruit
De Opfaart 1
9076 PG Sint Annaparochie
(+31)518 409 940

Voor vragen rondom privacy bij Smeding Groenten en Fruit neem je contact op met onze privacy officer via privacy@smeding.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Smeding Groenten en Fruit verwerkt persoonsgegevens, omdat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons hebt verstrekt. Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Gegevens die nodig zijn voor het reageren op een vacature, deze worden verwerkt zoals wettelijk is vastgesteld
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt, bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Gegevens over jouw surfgedrag op verschillende websites, bijvoorbeeld omdat deze websites onderdeel zijn van een advertentienetwerk
  • Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Wij hebben niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij er toestemming is van ouders of voogd. We kunnen niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om te voorkomen dat er gegevens verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.

Als je ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via privacy@smeding.nl. Dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Smeding Groenten en Fruit verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief, mailingen en/of het assortimentsboek
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Het analyseren van jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren
  • Het volgen van jouw surfgedrag over verschillende websites zodat wij onze producten en diensten kunnen afstemmen op jouw behoefte

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Smeding Groenten en Fruit bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Je kunt het doel en het bewaartermijn van de persoonsgegevens hier vinden.

Aanmelden nieuwsbriefWat?DoelBewaartermijn
E-mailVoor het ontvangen van de opt-in en het ontvangen van de nieuwsbriefTot opt-out
VoornaamOm de nieuwsbrief een persoonlijke aanhef te gevenTot opt-out
AchternaamOm de nieuwsbrief een persoonlijke aanhef te gevenTot opt-out
BedrijfsnaamGeeft ons inzicht de trend van aanmeldingen, zodat we de nieuwsbrief beter naar jouw voorkeuren en type bedrijf kunnen aanpassenTot opt-out
Je gegevens worden opgeslagen bij de diensten van MailChimp. Je schrijft je in met een dubbele opt-in. Je hebt het recht om je altijd weer uit te schrijven met een opt-out die in onze nieuwsbrieven aanwezig is.
ContactformulierWat?DoelBewaartermijn
NaamZodat we weten met wie we contact opnemenVerloopt na beantwoording van de vraag
E-mailVoor het beantwoorden van je contactvraagVerloopt na beantwoording van de vraag
BedrijfsnaamGeeft ons inzicht in de trend van reacties, zodat we de website beter naar jouw voorkeuren kunnen aanpassenVerloopt na beantwoording van de vraag
WoonplaatsZodat de juiste medewerker van Smeding Groenten en Fruit contact met je kan opnemenVerloopt na beantwoording van de vraag
TelefoonnummerWanneer we je willen bellen naar aanleiding van je contactvraagVerloopt na beantwoording van de vraag
Vraag / BerichtOm gericht te kunnen reageren op je vraag en/of opmerkingVerloopt na beantwoording van de vraag
Je gegevens worden opgeslagen op de mailserver van Smeding Groenten en Fruit.
Werken bij SmedingWat?DoelBewaartermijn
VoornaamZodat we weten met wie we contact opnemenMaximaal 4 weken na afronding sollicitatieproces vacature
AchternaamZodat we weten met wie we contact opnemenMaximaal 4 weken na afronding sollicitatieproces vacature
E-mailWanneer we je willen mailen naar aanleiding van je sollicitatieMaximaal 4 weken na afronding sollicitatieproces vacature
TelefoonnummerWanneer we je willen bellen naar aanleiding van je sollicitatieMaximaal 4 weken na afronding sollicitatieproces vacature
CVNodig voor de verwerking van de sollicitatieMaximaal 4 weken na afronding sollicitatieproces vacature
MotivatieNodig voor de verwerking van de sollicitatieMaximaal 4 weken na afronding sollicitatieproces vacature
LeeftijdOm te controleren of je 16 jaar of ouder bentMaximaal 4 weken na afronding sollicitatieproces vacature
Je gegevens worden bij Visma Easycruit opgeslagen. Er is een verwerkersovereenkomst met Visma Easycruit aanwezig. Het privacybeleid van Visma Easycruit is opgenomen in de online sollicitatieprocedure. Verder worden alle vacatures verwerkt zoals dat wettelijk is vastgelegd.
SponsoringWat?DoelBewaartermijn
BedrijfsnaamZodat we weten vanuit welk bedrijf het sponsorverzoek wordt ingediendNa afloop sponsoring
AdresZodat we weten waar je bedrijf zit, dit helpt ons om sponsorverzoeken sneller af te handelenNa afloop sponsoring
TelefoonOm contact met je op te nemen over de sponsoraanvraagNa afloop sponsoring
E-mailOm contact met je op te nemen over de sponsoraanvraagNa afloop sponsoring
ContactpersoonZodat we weten met wie we contact opnemenNa afloop sponsoring
Type activiteit, doel,
doelgroep, waar, wanneer,
aantal bezoekers,
waarom Smeding,
bijdrage en tegenprestatie
Zodat we je sponsorverzoek kunnen verwerkenNa afloop sponsoring
Je gegevens worden opgeslagen op de mailserver van Smeding Groenten en Fruit.
Aanvragen assortimentsboekWat?DoelBewaartermijn
E-mailVoor het ontvangen van de opt-in, het assortimentsboek en de nieuwsbriefTot opt-out
VoornaamOm de mail en nieuwsbrief een persoonlijke aanhef te gevenTot opt-out
AchternaamOm de mail en nieuwsbrief een persoonlijke aanhef te gevenTot opt-out
BedrijfsnaamGeeft ons inzicht in de trend van aanvragen, zodat we het assortimentsboek en de nieuwsbrief beter naar jouw voorkeuren kunnen aanpassen.Tot opt-out
Je gegevens worden opgeslagen bij de diensten van MailChimp. Je schrijft je in met een dubbele opt-in. Je hebt het recht om je altijd weer uit te schrijven met een opt-out die in onze nieuwsbrieven aanwezig is.
Afspraak makenWat?DoelBewaartermijn
BedrijfsnaamZodat de juiste medewerker van Smeding Groenten en Fruit contact met je kan opnemenNadat de afspraak heeft plaatsgevonden
NaamZodat we weten met wie we contact opnemenNadat de afspraak heeft plaatsgevonden
E-mailOm contact met je op te nemen om een afspraak in te plannenNadat de afspraak heeft plaatsgevonden
TelefoonOm contact met je op te nemen om een afspraak in te plannenNadat de afspraak heeft plaatsgevonden
Je gegevens worden opgeslagen op de mailserver van Smeding Groenten en Fruit.

Delen van persoonsgegevens met derden

Smeding Groenten en Fruit deelt jouw persoonsgegevens met derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan eventuele wettelijke verplichtingen. Met bedrijven die, in onze opdracht, jouw gegevens verwerken, hebben wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Smeding Groenten en Fruit blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Smeding Groenten en Fruit jouw persoonsgegevens aan derden. Bijvoorbeeld wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief of wanneer je online solliciteert. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

Je kunt hier de derde partijen bekijken.

Marketing:
Google Analytics
JurisdictieWat?Doel
EU, voldoet aan AVGCookiesHet in kaart brengen van jouw voorkeuren en surfgedrag. Welke cookies dit zijn? Bekijk de paragraaf ‘Cookie, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken’ in deze Privacyverklaring.
IPVoor het ophalen van geografische data. IP-adressen zijn niet inzichtelijk voor Smeding Groenten en Fruit.
Google Analytics wordt ingezet om jouw voorkeuren en wensen in kaart te brengen. Je gegevens worden (anoniem) opgeslagen bij Google. We delen in geen geval gegevens met Google. Je gegevens worden alleen anoniem verwerkt. De verzamelde gegevens worden niet gebruikt voor advertentiedoeleinden.
Marketing:
MailChimp
JurisdictieWat?Doel
EU, voldoet aan AVGNaamVoor het genereren van de aanhef.
E-mailVoor het bepalen van de adressering.
BedrijfsnaamVoor het afstemmen van de inhoud op het type bedrijf.
MailChimp wordt ingezet om je op de hoogte te houden met een nieuwsbrief. Je naam, e-mailadres en bedrijfsnaam zijn opgeslagen op de servers van MailChimp. Je hebt het recht om je op ieder moment weer uit te schrijven met een opt-out die je in iedere nieuwsbrief vindt.
HR:
Visma Easycruit
JurisdictieWat?Doel
EU, voldoet aan AVGVoornaam & achternaamVoor het verwerken van de sollicitatie.
E-mail
Telefoonnummer
CV & motivatie
Leeftijd
Je gegevens staan veilig opgeslagen op de servers van Visma. Je gegevens worden nooit gebruikt voor andere doeleinden dan de wervingsprocedure. Dit wordt gedaan zoals wettelijk vastgesteld.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Smeding Groenten en Fruit gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Smeding Groenten en Fruit gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden, zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Je kunt je ieder moment afmelden voor cookies of je internetbrowser zo instellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Deze handeling verschilt per browser.

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media bedrijven.

Je kunt in het cookieoverzicht de gebruikte cookies, het doel en het bewaartermijn bekijken.

Functionele cookies
Zijn cruciaal voor het goed functioneren van de website.
CookieProviderDoelBewaartermijn
__cfduidionicframework.comGebuikt door het content Cloudfare netwerk om te kijken of het webverkeer veilig is.1 jaar
PHPSESSIDmagazine.smeding.nlWordt gebruikt om variabelen tijdens een sessie te behouden, bijvoorbeeld wanneer je meerdere pagina’s in een sessie bezoekt.Sessie*
CookieConsentsmeding.nlOm jouw cookievoorkeuren op te slaan.1 jaar
Voorkeurscookies
Onthouden jouw voorkeuren.
langlinkedin.com Gebruikt door LinkedIn wanneer een pagina een embedded “Volg ons” knop bevat. Onthoudt de taalinstellingen.Sessie
Analytische cookies
Registreren hoe de website gebruikt wordt, en helpen om onze diensten te verbeteren.
CookieProviderDoelBewaartermijn
_gasmeding.nlRegistreert een uniek ID die statistische data genereert over hoe je de website gebruikt.2 jaar
_gatsmeding.nlWordt gebruikt door Google Analytics om de zoeksnelheid in de richting van hun servers te monitoren (throttle request rate).Sessie
_gidsmeding.nlRegistreert een uniek ID die statistische data genereert over hoe je de website gebruikt.Sessie
Marketingcookies
Geven ons en derden inzicht, bijvoorbeeld over hoe succesvol onze online campagnes zijn. Deze informatie wordt voor marketingdoel-einden gebruikt.
CookieProviderDoelBewaartermijn
collectgoogle-analytics.comWordt gebruikt om data te sturen naar Google Analytics over het bezoekgedrag op de website en de apparaten die hiervoor worden gebruikt.Sessie
bcookie & bscookielinkedin.comGeven jouw browser een uniek nummer, waarmee we je op LinkedIn relevante advertenties kunnen tonen. Deze informatie delen we met LinkedIn.2 jaar
lidclinkedin.comGebruikt door LinkedIn om het gebruik van embedded diensten te meten.Sessie
IN_HASHplatform.linkedin.comGebruikt door LinkedIn om te bepalen welke advertenties getoond moeten worden en verzameld data om de effectiviteit van advertenties te meten.Sessie
frfacebook.comGebruikt door Facebook om advertentieproducten te bepalen.3 maanden
impression.php/#facebook.comGebruikt door Facebook om de impressies van een pagina te meten met een Facebook login knop.Sessie
trfacebook.comFacebook pixel tracker.Sessie
guest_idtwitter.comVerzamelt anonieme data, zoals het aantal bezoeken, de gemiddelde tijd op pagina’s en welke pagina’s bezocht zijn. De data wordt gebruikt om de diensten van Twitter te verbeteren.2 jaar
personalization_idtwitter.comGebruikt door Twitter om het gebruik van hun diensten te meten.2 jaar
i/adsctt.coTwitter pixel tracker.Sessie
PREFyoutube.comRegistreert een uniek ID die gebruikt wordt door Google om te meten hoe YouTube gebruikt wordt in verschillende websites.8 maanden
VISITOR_INFO1_LIVEyoutube.comBerekent de bandbreedte van een bezoeker voor geïntegreerde YouTube video’s.179 dagen
YSCyoutube.comRegistreert een uniek ID om je statistieken voor bekeken video’s op YouTube bij te houden.Sessie
r/collectdoubleclick.netVerzamelt data om de effectiviteit van bekeken of bezochte advertenties te meten, en bepaalt met deze data welke advertenties er getoond moeten worden.Sessie
Overige cookiesHistory.storemagazine.smeding.nlNiet geclassificeerd.Sessie

* Een sessie begint wanneer je op een pagina van onze website arriveert. Zolang je op de website naar andere pagina’s en onderdelen navigeert of andere interacties met de website hebt, duurt de sessie voort.

Rechten van betrokkene

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Smeding Groenten en Fruit en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar privacy@smeding.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 4 weken, op jouw verzoek. Ook is het mogelijk om op afspraak langs te komen op het kantoor van Smeding.

Smeding Groenten en Fruit wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Smeding Groenten en Fruit neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via privacy@smeding.nl. Smeding Groenten en Fruit heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

  • Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
  • Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding TLS (voorheen SSL). Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.

Aanpassen privacyverklaring

Wij behouden ons het recht deze privacyverklaring aan te passen.