Truffel

Paddenstoelen

Paddenstoelen bestaan uit een steel, hoed, knol of beurs en het mycelium, een stelsel van draadjes in de grond. Ongeveer vijftien procent van alle paddenstoelen op Nederlandse en Belgische bodem is eetbaar. Eetbare paddenstoelen zijn échte smaakmakers in vele gerechten.

Je vindt in ons assortiment een ruim aanbod aan wilde en gecultiveerde paddenstoelen. Paddenstoelen zijn populaire natuurlijke smaakmakers en maken je gerecht helemaal compleet.

Voor intensere toevoegingen aan je gerecht kies je voor truffels uit Italië. Deze truffels worden door zo’n 90 truffeljagers en hun honden gezocht. De geur is krachtig en de smaak uniek. Door de truffels in je gerecht te verwerken serveer je een échte culinaire delicatesse.

De truffel wordt op bestelling vers gezocht in Italië en is afhankelijk van het seizoen in wit en zwart leverbaar. De overige wilde soorten worden rechtstreeks in Frankrijk ingekocht.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement