Over Smeding

Onze sporters

Wij zetten ons in voor een gezonde leefstijl. Dat doen we niet alleen door het leveren van de gezonde producten groenten en fruit, maar ook door het ondersteunen van sporters. Door sponsoring van sportploegen als Schaatsploeg Team FrySk en voetbalvereniging Zeerobben dragen we bij aan een gezonde leefstijl en stimuleren we sporters in hun groei. Gezonde voeding en sport slaan hiermee de handen ineen.

Team FrySk

Team FrySk werkt sinds 2014 in Leeuwarden aan het opleiden van schaatstalent op zowel de langebaan als in de marathon. Dat begint door samen met de schaatsclubs jong talent te helpen met de start van hun schaatscarrière. Daarna verandert de focus langzaam van leren naar presteren. Als de sporters er dan klaar voor zijn kunnen ze uitvliegen om elders hun carrière door te zetten naar de top. Met de sponsoring van Team FrySk ondersteunt Smeding de groei van talentvolle schaatsers.

Zeerobben

Sinds 2010 is Smeding hoofdsponsor van Voetbalvereniging Zeerobben in Harlingen. Smeding en Zeerobben zijn inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio. Een begrip als het gaat om ambities, successen en uitstraling. De ondersteuning van Smeding heeft Zeerobben geïnspireerd tot ambitieuze plannen. Vanuit de 3de klasse is Zeerobben inmiddels doorgegroeid naar de 1ste klasse. Met de steun van Smeding kan de club zich verder doorontwikkelen.