Verspartner Sligro-ISPC

Als verspartner in groenten en fruit staan wij ook in België voor je klaar met allerlei soorten groenten en fruit en veelzijdige totaaloplossingen. Sinds de samensmelting van Sligro en ISPC vind je in alle vestigingen van Sligro-ISPC het uitgebreide versassortiment van Smeding. In november 2018 is de eerste Sligro-ISPC groothandelsvestiging geopend in Antwerpen met een Smeding AGF-afdeling. Naast het filiaal in Antwerpen hebben we in België ook een filiaal in Luik en Gent.

Inspirerend assortiment

We kennen in België een uitgebreid en inspirerend assortiment van ruim 1.500 versproducten. Van gangbare soorten groenten tot bijzondere exoten, speciale aardappelrassen tot zeldzame kruiden. Hiervoor werken we samen met een hecht netwerk van telers en leveranciers. Uniek in België is dat we vier keer per week ’s ochtends in alle vroegte inkopen doen op de versmarkt in Brussel. Door te zien, voelen, proeven en ruiken selecteren we de allerbeste groenten en fruit voor onze Belgische filialen en klanten.

Ga voor meer informatie naar onze Belgische website of download onze brochure.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement