Sponsoring

Bedankt voor je interesse in Smeding! Regelmatig ontvangen wij sponsorverzoeken. Zoals je je kunt voorstellen is het voor ons niet mogelijk om overal op in te gaan. Vandaar dat wij keuzes hebben gemaakt en er een sponsorbeleid is opgesteld.

Bewuste keuzes

Bij Smeding is sponsoring een kwestie van bewuste keuzes maken. Jaarlijks ondersteunen we een aantal goede doelen, evenementen, lokale verenigingen en activiteiten. Bijvoorbeeld door groenten en fruit beschikbaar te stellen. Voor deze sponsoring zijn richtlijnen gemaakt.

Win-win situatie

Met sponsoring willen we een win-win situatie creëren door deze aan te laten sluiten bij onze doelstellingen en activiteiten op het gebied van groenten en fruit in foodservice en foodretail, gezondheid, duurzaamheid en/of sport.

Wat wij niet sponsoren

Individuele verzoeken voor persoonlijke sponsoring worden niet door ons in behandeling genomen. Daarnaast sponsoren wij geen feesten, studiereizen, studentenverenigingen, politieke partijen, geloofsovertuigingen, projecten waarbij de donatie een sluitpost vormt op de begroting, evenementen met vooraf bekende (voedsel)veiligheidsrisico’s en evenementen die schadelijke gevolgen kunnen hebben voor de omgeving en het milieu.

Goede doelen

De goede doelen die wij sponsoren zijn:

Daarnaast doneren wij ook groenten en fruit aan Voedselbanken in de regio.

Lokale verenigingen & activiteiten

Er worden een select aantal lokale verenigingen en activiteiten gesponsord. Zo zijn wij trotse fan van schaatsploeg Team FrySk en voetbalvereniging Zeerobben. Voor deze sponsorprojecten geldt dat zij een bijdrage leveren aan onze doelstellingen. Ook sluiten ze aan bij onze activiteiten op het gebied van groenten en fruit, gezondheid, duurzaamheid of sport.

Sponsoraanvraag

Wil je een sponsorverzoek indienen? Vul dit formulier minimaal 4 weken van tevoren in met een duidelijke onderbouwing. Voldoet jouw aanvraag aan onze criteria? Dan beoordelen wij jouw verzoek en krijg je reactie van ons.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement