Fruit Smeding

Maatschappelijk betrokken

Wij dragen graag ons steentje bij aan een gezonde maatschappij door sponsoring van een aantal sportclubs en goede doelen, evenementen, lokale verenigingen en activiteiten. Bijvoorbeeld door groenten en fruit beschikbaar te stellen.

Sponsoring
Voor ons is het belangrijk dat onze sponsoractiviteiten aansluiten bij onze doelstellingen en activiteiten in de wereld van groenten en fruit. We staan open voor gezonde combinaties met verenigingen, evenementen en goede doelen die het leven gezonder en aangenamer maken. Voorbeelden van initiatieven die wij ondersteunen zijn de goede doelen Verwenzorg en Villa Pardoes en daarnaast doneren wij ook groenten en fruit aan Voedselbanken in de regio.

Wat wij niet sponsoren
Individuele verzoeken voor persoonlijke sponsoring worden niet door ons in behandeling genomen. Daarnaast sponsoren wij geen feesten, studiereizen, studentenverenigingen, politieke partijen, geloofsovertuigingen, projecten waarbij de donatie een sluitpost vormt op de begroting, evenementen met vooraf bekende (voedsel)veiligheidsrisico’s en evenementen die schadelijke gevolgen kunnen hebben voor de omgeving en het milieu.

Aanvraagformulier sponsoring
Wil je een sponsorverzoek indienen? Vul minimaal 8 weken van tevoren het aanvraagformulier in met een duidelijke onderbouwing.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement