Zeerobben: een stabiele eersteklasser

Voetbal is in Nederland nog steeds de populairste teamsport. Met meer dan 40 teams mag je concluderen dat Zeerobben een flinke bijdrage levert aan de populariteit van deze sport. Het eerste team is het vlaggenschip voor de club. In 2017 werd dit elftal kampioen in de tweede klasse en promoveerde naar de eerste klasse.

Ambities

Met het doel om in 2020 een stabiele eerste klasser te zijn, is de eerste stap met het behalen van het kampioenschap gezet. Tot op heden maakt Zeerobben deze ambitie in de eerste klasse waar. Een positie die de club de komende jaren hoopt vast te houden, in het linker rijtje natuurlijk.

Jong talent

Daarnaast telt de club inmiddels zo’n 500 jeugdleden. Ook de jeugdteams spelen op een hoog niveau. De jeugd moet ervoor zorgen dat Zeerobben in de toekomst nog steeds een stabiele eerste klasser is, of misschien wel meer. Als hoofdsponsor van de voetbalvereniging dragen wij hier ook aan bij. Bijvoorbeeld met de Gezonde Voetbalkantine en vers fruit tijdens wedstrijden.

Betrokkenheid

Al sinds 2010 sponsoren wij met trots deze voetbalclub uit Harlingen. Onze betrokkenheid met Zeerobben gaat verder dan een financiële bijdrage. Met de steun vanuit Smeding kan de club zich verder ontwikkelen. Als opleider van jong talent dat later graag op niveau amateurvoetbal wil spelen én om de ambities in de eerste klasse waar te maken.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement