Team FrySk: voor talentvolle topschaatsers

Team FrySk wil dé schakel zijn tussen de minder bekende schaatsers en de top. Zowel jeugd als senioren zijn welkom bij dit team. Team FrySk richt zich op langebaan- en marathonschaatsers.

Een kans voor talent

Team FrySk werkt aan het opleiden van schaatstalent op zowel de langebaan als in de marathon. Dat begint door samen met de schaatsclubs jong talent te helpen met de start van hun schaatscarrière. Daarna gaat de focus van leren naar presteren. Vervolgens kunnen de sporters uitvliegen om hun carrière door te zetten naar de top.

Jeugd & senioren

Zowel junioren als senioren zijn welkom bij dit team. Met bijna 20 schaatsers en 4 trainers, wordt er goed gepresteerd tijdens wedstrijden. Het topteam laat zich ieder jaar zien op het nationale en internationale schaatspodium.

FRSH Matters

Sinds 2017 hebben wij ons merk FRSH Matters verbonden aan Team FrySk. De combinatie tussen voeding en sport speelt hierin een belangrijke rol. Om een topprestatie te bereiken, is gezonde voeding essentieel. De formule van FRSH Matters past goed bij dit prestatiegerichte team. Samen laten we zien dat gezonde voeding zorgt voor meer energie.

 

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement