Onze sporters

Groenten en fruit worden steeds vaker gezien als sportvoeding. Met sponsoring van sportploegen zetten we ons in om een gezonde leefstijl te bevorderen. Schaatsploeg Team FrySk en voetbalvereniging Zeerobben dragen wij dan ook een warm hart toe.

Schaatsploeg Team FrySk

Team FrySk is de regionale schaatsploeg die gevestigd is in de Elfstedenhal in Leeuwarden. Daar proberen zij talent te helpen met de start en ontwikkeling van hun schaatscarrière. Met de sponsoring van Team FrySk slaan gezonde voeding en sport de handen ineen. Sinds de zomer van 2017 is FRSH Matters officieel sponsor van Team FrySk. Beide partijen delen een passie voor sporten en gezonde voeding. FRSH Matters maakt gezonde voeding makkelijk, ook voor topsporters.

Lees meer over Team FrySk

Voetbalvereniging Zeerobben

Sinds 2010 is Smeding hoofdsponsor van de Zeerobben in Harlingen. Smeding en de Zeerobben zijn inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio. Een begrip als het gaat om ambities, successen en uitstraling. De ondersteuning van Smeding heeft Zeerobben geïnspireerd tot ambitieuze plannen. Vanuit de 3de divisie is Zeerobben inmiddels doorgegroeid naar de 1ste klasse. Die positie willen ze de komende jaren vasthouden, met de steun van Smeding.

Lees meer over voetbalvereniging Zeerobben

Sponsoring

Wil je meer weten over sponsoring en wat Smeding eventueel voor jou kan betekenen? In het sponsorbeleid lees je wat we ondersteunen, en hoe je een sponsorverzoek indient.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement