On The Way To Planetproof

Dit certificaat is gericht op het voorkomen van vermenging van gecertificeerde Planetproofproducten met niet-gecertificeerde Planetproof producten. Dit geldt voor de opslag, het transport en de productie- en verwerkingsprocessen. Hiervoor moeten alle schakels in de keten Planetproof gecertificeerd zijn.

Controle Planetproof groenten & fruit

Controle vindt plaats op de inkoop en verkoop van losse Planetproof groenten en fruit. Ook wordt er gecontroleerd of het Planetproof logo juist wordt gebruikt. Smeding is verantwoordelijk voor de logistieke stroming van de Planetproof producten die van de leveranciers en telers worden afgenomen.

Smeding heeft het On the way to planetproof ontvangen voor de inkoop en verkoop van Planetproof groenten en fruit die niet zijn verpakt.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement