Onze werkwijze

Wij willen meebewegen met de markt én een eigen koers varen. Dat doen wij al 85 jaar als trots familiebedrijf. Dat lijkt tegenstrijdig, maar is het voor ons niet. Want juist trends in de markt dagen ons uit om met verrassende concepten en oplossingen te komen.

De kernwaarden van Smeding zijn doelmatig, verbindend, initiatiefrijk, trots en wendbaar. Deze waarden houden we altijd in het achterhoofd bij alles wat we doen.

We werken gefocust en altijd met een doel voor ogen. Doordat we onze processen slim en efficiënt inrichten, zijn we wendbaar en kunnen we uitdagingen die zich voordoen snel oplossen. Dankzij onze vakkennis én dankzij onze goede relaties met telers, klanten en medewerkers, slagen we erin steeds vernieuwende producten en concepten te ontwikkelen. Dat doen we met plezier en daar zijn we trots op.

De sfeer bij Smeding is informeel en open. We vinden het belangrijk dat iedereen fit, vitaal en met plezier aan het werk is en dat iedereen de ruimte krijgt zich te blijven ontwikkelen.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement