Verspartner Sligro-ISPC

In november 2018 opende de eerste Sligro-ISPC groothandelsvestiging in Antwerpen met een Smeding AGF-afdeling. Behalve in Antwerpen hebben we ook filialen in Luik en Gent. Als verspartner in groenten en fruit bieden we ook in België een breed assortiment groenten en fruit en veelzijdige totaaloplossingen. Sinds de samensmelting van Sligro en ISPC, bieden alle vestigingen van Sligro-ISPC het uitgebreide versassortiment van Smeding.

Inspirerend assortiment
Het Smeding-assortiment in België omvat ruim 1.800 versproducten. Van gangbare soorten groenten tot bijzondere exoten, van speciale aardappelrassen tot zeldzame kruiden. Hiervoor werken we samen met een hecht netwerk van telers en leveranciers.

Inkoop
Uniek in België is dat we vier keer per week ’s ochtends vroeg inkopen doen op de versmarkt in Brussel. Door te zien, voelen, proeven en ruiken selecteren we de allerbeste groenten en fruit voor onze Belgische filialen en klanten.

Ga voor meer informatie naar onze Belgische website of download onze brochure.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement