Ambities

Wij hebben een duidelijk doel voor ogen: duurzame groei mogelijk maken in de wereld van groenten en fruit. Wij maken duurzame groei mogelijk voor onze telers, klanten en medewerkers. Als onbetwiste AGF-ketenspecialist bieden we onze foodservice en foodretail klanten onderscheidende en passende oplossingen. We zijn uniek in onze sterke operatie en zelfstandig logistieke apparaat. 

Duurzaamheid
Het is onze strategische keuze een duurzame AGF-speler te zijn en daar ook voor erkend en gecertificeerd te worden. We lopen voorop in het streven naar een duurzame bedrijfsvoering en zetten ons daarnaast in voor verduurzaming van de gehele sector. Dat doen we onder andere door het goede voorbeeld te geven en door telers te stimuleren hun producten zo duurzaam mogelijk te telen.

Klantspecifieke oplossingen
Onze totaaloplossingen dragen bij aan het succes van onze klanten. Dankzij efficiënte processen kunnen we soepel inspelen op klantvragen. Met onze vakkennis helpen we klanten zichzelf te vernieuwen en zorgen we voor groei. Maar we dragen ook proactief vernieuwende oplossingen aan bij onze klanten.

Gemaksoplossingen
Wij onderscheiden ons in de wereld van groenten en fruit door ons rijke assortiment en oog voor de markt. Als de klant kiest voor gemak en bijzondere groenten en fruit, spelen we daarop in met nieuwe concepten, innovatieve producten en gemaksoplossingen. Dankzij nauwe samenwerkingen met telers kunnen we aan vrijwel elke vraag uit de markt voldoen.

Ketenregie
Wij zijn trots op ons onderscheidende productportfolio en onze rol als regisseur binnen de AGF-keten. We weten unieke leveranciers aan ons te binden en kunnen samen met hen producten innoveren en ontwikkelen, waar we bovendien gerenommeerde afnemers voor hebben.

Betrouwbaar
Iedere dag zorgen we ervoor dat de klant krijgt wat hij nodig heeft. Wij kunnen vertrouwen op onze telers en onze medewerkers en daardoor kan de klant vertrouwen op Smeding Groenten en Fruit. We blijven onze processen continu doorontwikkelen om in de toekomst deze betrouwbare partner te blijven.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement