Over Smeding Groenten en Fruit

Smeding Groenten en Fruit is al 80 jaar een trots Fries familiebedrijf. We zijn dé AGF-versspecialist in foodservice en foodretail met een groot en hecht netwerk van leveranciers. Uniek zijn we in onze sterke operatie en het zelfstandige logistieke apparaat. Duurzaamheid staat van oudsher hoog in het vaandel. Sligro Food Group is onze belangrijkste partner.

Met de samensmelting van Sligro en ISPC is Smeding, naast Nederland, nu ook actief in België.

Visie, missie & strategische pijlers voor de toekomst

Smeding vormt de schakel tussen leverancier en klant, in de rol van betrouwbare partner voor beiden. Smeding zet in op het versterken van haar relaties, door aan te sluiten op de huidige marktontwikkelingen.

Visie

Wij geloven in de rijkdom van groenten en fruit.

Missie

Smeding draagt met haar kennis van AGF bij aan duurzame oplossingen voor haar partners: vooruitstrevend, op maat en betrouwbaar.

4 strategische pijlers

De missie bereiken we met 4 strategische pijlers:

1. Dichtbij

We kennen onze klanten door en door. Op lokaal, regionaal, nationaal en internationaal niveau. Door persoonlijke relaties en door het inzetten van geavanceerde informatietechnologie. Dankzij een nauwe samenwerking staan we dichtbij onze leveranciers. Dit is de randvoorwaarde om de schakel te zijn tussen leverancier en klant. Transparantie vormt de basis voor vertrouwen tussen beiden.

2. Voorop

Smeding draagt bij aan het succes van haar klanten en heeft daarom als AGF-specialist altijd het meest vernieuwende aanbod. Als leverancier van groenten en fruit, én als leverancier van concepten en totaaloplossingen die bijdragen aan jouw succes.

3. Slim

Altijd en overal bieden we een innovatief en breed assortiment aan. Dit is mogelijk door een schaalbare operatie en een zelfstandige logistieke organisatie. Versheid is altijd gegarandeerd. Samen met onze partners streven we naar de laagste kosten in de keten. De combinatie van foodretail en foodservice zorgt voor unieke synergie op het gebied van innovatiekracht, inkoopvoordeel en het logistiek systeem.

4. Duurzaam

Smeding en duurzaamheid is een logische combinatie. Duurzaamheid maakt al jaren onderdeel uit van ons DNA. We werken continu aan het verduurzamen van producten en concepten, processen en de duurzame inzetbaarheid van mensen en middelen. Ook ondersteunen wij klanten bij het verbeteren van hun AGF-propositie op het gebied van duurzaamheid.

De belofte van Smeding

Smeding Groenten en Fruit is dé specialist in het geïntegreerd verzorgen van duurzame AGF-totaaloplossingen, die bijdragen aan het succes van haar klanten en partners. Centraal staan de pijlers dichtbij, voorop, slim en duurzaam.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement