Over Smeding Groenten en Fruit

 

Historie

De rijke geschiedenis van Smeding begint in 1934 in een klein dorpje in Friesland. In 85 jaar is er veel veranderd, maar het familiegevoel is er nog steeds.

Ambities

We hebben een duidelijk doel voor ogen: duurzame groei mogelijk maken in de wereld van groenten en fruit. Duurzame groei voor onze telers, klanten en medewerkers.

Eigen labels

Smeding speelt in op de wensen van horeca-professionals en consumenten met de concepten Mijnboer en FRSH Matters.

Duurzaamheid

We lopen voorop in het streven naar een duurzame bedrijfsvoering en zetten ons in voor verduurzaming van de gehele sector.

Kwaliteit

Verschillende certificeringen garanderen de kwaliteit van onze producten, diensten, bedrijfsvoering en processen. Ook onze telers en leveranciers zijn in het bezit van certificaten voor kwaliteitseisen.

citrus zonder plank-

De Smeding-cultuur

Wij willen meebewegen met de markt én een eigen koers varen. Dat doen wij al 85 jaar als trots familiebedrijf. Dat lijkt tegenstrijdig, maar is het voor ons niet.

Onze sporters

Wij zetten ons in voor een gezonde leefstijl. Onder andere door het ondersteunen van sportploegen als Team FrySk en Voetbalvereniging Zeerobben.

Sponsoring

We dragen graag ons steentje bij aan een gezonde maatschappij door sponsoring van een aantal sportclubs en goede doelen, evenementen, lokale verenigingen en activiteiten.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement