Mijnboer: dé smaakmaker van het seizoen

Mijnboer is een merk van Smeding Groenten en Fruit. Mijnboer maakt bijzondere groenten en fruit bereikbaar voor iedereen. Uit het seizoen én van Nederlandse bodem. Wij zorgen dat iedereen dé smaakmaker van het seizoen kan zijn, van teler tot  kok of consument.

Perfecte voedingsbodem 

Wij dagen Nederlandse telers uit om te experimenteren, met oude rassen of unieke teeltmethoden. Met onze connecties en ervaring in de branche biedt Mijnboer een perfect platform en prima voedingsbodem om bijzondere seizoensproducten op de markt te brengen. We helpen om duurzaam én winstgevend te telen. En om te innoveren.

Elk seizoen verrassend lekker

Mijnboer helpt je op een natuurlijke manier te variëren. Met bijzondere groenten- en fruitsoorten van het seizoen bij jou uit de buurt. Mijnboer heeft namelijk in elk seizoen verse primeurs die jou inspireren om onderscheidende gerechten te maken. Zo worden de eenvoudigste gerechten weer een ware smaaksensatie. Met de complimenten voor de kok.

Verantwoord eten, natuurlijk Nederlands

Kook en serveer eten met een goed gevoel. Omdat de producten van Mijnboer op duurzame wijze geteeld worden. Ze worden geproduceerd en aangeboden in ons eigen land. Deze keuze voor de regio is heel bewust. Want het is goed voor de lokale economie, het bespaart transportkilometers en daardoor kunnen we nét iets later – dus rijper – oogsten. Dit alles komt de smaak ten goede.

Verkooppunten

Het assortiment van Mijnboer is exclusief verkrijgbaar via de vestigingen en de bezorgservice van Sligro en bij de supermarkten SPAR, Emté en Marqt.

Kijk voor meer informatie op mijnboer.nl.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement