FRSH Matters maakt vers gemakkelijk

FRSH Matters is een merk van Smeding Groenten en Fruit. FRSH Matters maakt vers gemakkelijk. Wij inspireren je om te kiezen voor verrassend, puur en vers. Vers in de vorm van groenten, fruit en kruiden. Met al hun originele eigenschappen, die zorgen voor een authentieke smaakbeleving. Herkenbaar en echt. Dát is waar FRSH Matters voor staat.

Groentepasta & groenterijst

Heerlijk verse pasta en rijst, gemaakt van 100% groente. Dé basis voor originele gerechten vol smaak. Met groentepasta en groenterijst speel je gemakkelijk in op de trend naar gezond, voedzaam en koolhydraatarm eten. Verkrijgbaar in de pure smaak van zoete aardappel, rode biet, courgette, oranje peen, bloemkool en broccoli. Vers van het land en zonder E-nummers of conserveringsmiddelen.

Sous-Vide

Snel iets bijzonders serveren? Met de vacuüm gegaarde Sous-Vide groenten en fruit maak je in een handomdraai verantwoorde gerechten. Bij sous-vide bereiding blijven smaak, structuur, kleur, vitaminen en voedingswaarden optimaal behouden. Het Sous-Vide assortiment wisselt per seizoen. Met seizoensgroenten en -fruit serveer je altijd het lekkerste dat de natuur te bieden heeft.

Fresh Lemonade Infusions

Water saai? Niet met Fresh Lemonade Infusion van FRSH Matters! Met dit fruit- en kruidenconcentraat breng je je fresh lemonades en hot lemonades in no time op smaak. Op basis van puur natuurlijke ingrediënten, zonder E-nummers en zonder toegevoegde suikers. Fresh Lemonade Infusions zijn er in 5 verrassende en verfrissende varianten.

Werkfruit

Wil je je personeel een verantwoord alternatief voor suiker- en vetrijke tussendoortjes bieden? Werkfruit brengt lekkere en gezonde tussendoortjes op het werk binnen handbereik. De groenten en fruit in de Werkfruitboxen zijn lekker, puur en direct klaar voor consumptie.

Groenten Crèmes

Heb jij ook een personeelstekort in de keuken? Bespaar tijd met de vacuüm gegaarde Crèmes van FRSH Matters. Met het personeelstekort in de horeca erg handig. En makkelijk te calculeren! Zet op elk moment van de dag lekker verse seizoensgroenten en fruit op tafel.

Verkooppunten

FRSH Matters is een merk van Smeding Groenten en Fruit, verspartner van Sligro. Het assortiment van FRSH Matters is exclusief verkrijgbaar via de vestigingen en/of de bezorgservice van Sligro.

Vers voor iedereen! Verrassend. Puur. Gemakkelijk.

www.frshmatters.nl

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement