Een week zonder vlees: zo maak je er een feestje van

12 maart 2019

De Nationale Week Zonder Vlees is in volle gang! In heel Nederland gaan verschillende restaurants, bedrijven, scholen en kantine’s de uitdaging aan: één week zonder vlees. Als partner geven wij je de beste tips, recepten en concepten om er van deze week echt iets van te maken.

Feestje?

Valt er deze week iets te vieren? Bij een feestje denk je al snel aan bittergarnituur, snacks en hartige hapjes met vlees. Maar het kan ook zeker anders! De Nationale Week Zonder Vlees geeft je de kans om juist iets creatiefs en puurs neer te zetten. Een feest voor het oog!

Broodje krokante wortel
Je hebt vast al eens kennis gemaakt met het broodje krokante wortel. Een heerlijke snack met groente in de hoofdrol. Door de Sous-Vide groente bospeen blijven de smaak, structuur, kleur en vitaminen optimaal behouden. En door de smoked bbq kruiden krijg je de ultieme ervaring van het klassieke broodje uit New York! Ideaal als snack tijdens De Nationale Week Zonder Vlees.
Bekijk het recept >

Veggie borrelplank
Het bittergarnituur is tussen 16.00 en 19.00 uur misschien wel het meest verkochte food item van je kaart. Bied jouw gasten tijdens De Nationale Week Zonder Vlees daarom een vegetarische borrelplank: de trendy veggie plank! Een borrelplank die anders is en waarmee je de verwachting van jouw gasten overtreft. Je kunt voor de basis of de luxe variant gaan.
Zo stel je de plank samen >Schrijf je nu in voor alle updates van Smeding

Corn on a stick
Met de Sous-Vide mais van FRSH Matters serveer je in een handomdraai een heerlijke “corn on a stick”! Maak af met boter en verse kruiden.

Nog meer inspiratie en recepten met ons receptenboekje

In ons gratis receptenboekje, speciaal voor De Nationale Week Zonder Vlees, vind je nog véél meer inspiratie en recepten. Hiermee maak je deze week écht een succes!
Download receptenboekje >

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement