Verse friet voor iedereen

29 juni 2018

Friet: al sinds jaar en dag een verkooptopper, maar de laatste tijd is er tóch een verandering in de trend aan het ontstaan.

Het meest veelzijdige stukje aardappel zit in de lift. Op diverse plekken openen restaurants gespecialiseerd in friet hun deuren. Zij maken van een simpel frietje slim een luxe versie. En daar hoef je niet speciaal een frietrestaurant voor te openen… Steeds meer restaurants schillen, hakken en bakken hun frieten bijvoorbeeld zelf. Zo kun je regelmatig kiezen voor een andere aardappel. En dus ook een andere smaak. En elke dag vers natuurlijk!

Friet als eyecatcher

Met smaak van friet kun je meer kanten op dan je denkt. Kies voor een zoete aardappel en de beleving van je gasten is meteen anders. Huisgemaakte friet verdient het om mooi gepresenteerd te worden. In verschillende zakjes bijvoorbeeld. Of op een schaal of een mooie plank, zodat ze makkelijk te delen zijn. Het grote voordeel van een mooie presentatie is dat je product ook hoger gewaardeerd wordt door je gast. En daar betaalt men ook graag wat meer voor.Schrijf je nu in voor alle updates van Smeding

Verse friet van FrietHoes

Echt en eerlijk eten maakt je blijer. Daar geloven ze bij FrietHoes heilig in. Maar we snappen ook dat niet iedereen de tijd heeft om alles in eigen keuken te maken. Met de verse friet laat je ook op grotere schaal mensen genieten van een ambachtelijk, vers en onbehandeld product. Zonder zelf ook maar één aardappel te hoeven snijden. Bij Friethoes zijn ze ervan overtuigd dat de wereld er leuker op wordt als we allemaal net ietsje meer doen om ‘m leuker te maken. En omdat je bij jezelf moet beginnen, hebben ze alvast 5,1 kilo in plaats van 5 kilo friet in een zak gedaan.

Friet met karma

De lekkerste friet is gemaakt van de beste aardappelen van het moment, is onbehandeld en wordt ambachtelijk gemaakt. Zo min mogelijk tijd en handelingen tussen aardappel en bord. Voor Friethoes betekent dit zo snel mogelijk snijden, voorbakken en terugkoelen in de FrietFabriek. Dus niet blancheren, niet invriezen en geen toevoegingen. Voor de horecaondernemer betekent dat geen mise-en-place, maar wel constante kwaliteit en echt verse friet op tafel. Je krijgt verse voorgebakken friet geleverd die je alleen nog een paar minuten hoeft af te bakken. Geen rotzooi, en ook geen gedoe. Dit maakt verse, ambachtelijk gemaakte friet bereikbaar voor iedereen!

De verse friet van FrietHoes is verkrijgbaar op shop.sligro.nl of in de Sligro bij jou in de buurt.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement