Verras je gasten met Drink Your Fruit

1 juni 2019

Verfris je menukaart en verras je gasten met Drink Your Fruit. Hét unieke drankenconcept voor de zomer. Drink Your Fruit is een mocktail, cocktail of puur sap geserveerd ín de vrucht. Verkoelend, gezond en een echte eyecatcher op je terras!

Puur van smaak

Kokosnoten, ananassen en mini watermeloenen zijn prachtig. Waarom zou je alleen het vruchtvlees gebruiken? Met Drink Your Fruit zet je de hele exoot op tafel. Mooi om te zien en puur van smaak. En ook nog eens no waste, want je gebruikt de hele vrucht.

Daarom Drink Your Fruit

  • Eyecatcher op het terras
  • Puur & Verfrissend
  • Veelzijdig toepasbaar

Mini watermeloen

Dé zomertrend is de mini watermeloen! Deze meloen heeft een handig formaat en een dunne schil. Omdat het vruchtvlees nauwelijks tot geen pitten bevat, maak je er in no time een verkoelende dorstlesser van.

Gepureerd en zonder toevoegingen is watermeloen supergezond. Maar je kunt er ook eindeloos mee variëren!

  • Meng de gepureerde watermeloen met crushed ice en je hebt een Melon Slush
  • Maak er een echte cocktail van met gin of wodka en limoen
  • Voeg een bolletje roomijs toe en je hebt een milkshake
  • Ideaal om fruitsalades in te serveren
  • Je kunt de meloen ook delen: drink for 2!

Verse jonge kokosnoot & bruine kokosnoot

Vers kokoswater is gezond en 100% puur. Deze tropische noot bevat alleen natuurlijke suikers, geen toevoegingen en weinig calorieën. Kokoswater is heerlijk verfrissend en een tikkeltje zoet met een vleugje kokos.Schrijf je nu in voor alle updates van Smeding

De jonge kokosnoot is licht en handzaam en zit vol kokoswater. Het perfecte drankje om zo te drinken, zonder toevoegingen.

De bruine kokosnoot heeft een harde, harige buitenkant. Binnen zit zoet vruchtvlees en kokoswater. Intens van smaak en extra lekker met crushed ice en munt. Het vruchtvlees serveer je er los bij, als gezonde snack.

Tip: met de coco klapper open je de jonge kokosnoten binnen no time!

Ananas cocktail

Ook ananas is de perfecte exoot om als drankje te serveren. Maak het tropische gevoel compleet door de ananas cocktail met eetbare bloemen te serveren.

Gepureerde ananas is op een zomerse dag lekker verfrissend in combi met limoen, basilicum, munt, bruisend water en heel veel ijs. Of mix de ananas met watermeloen en frambozen voor een opvallende kleur.

Bestellen maar!

819182 – Mini watermeloen per stuk
203336 – Mini watermeloen doos 9 stuks
084766 – Ananas sweet maat 8 per stuk
394807 – Ananas sweet doos 8 stuks
684532 – Jonge kokosnoot per stuk
559232 – Jonge kokosnoot doos 9 stuks
513980 – Bruine kokosnoot per stuk

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement