Tips voor een goed terras

3 april 2018

Écht lenteweer! De eerste mooie dagen komen er aan en dat betekent dat het terrasseizoen weer voor de deur staat. Maar hoe creëer je een goed terras? Wij geven je tips zodat je goed bent voorbereid.

Beleving

Denk aan de details! Je bezoekt een terras niet alleen om een hapje en een drankje. De sfeer is erg belangrijk. Zorg dat je gasten een wow-effect ervaren. Een goed humeur van de bediening doet al heel erg veel. Geef je gasten eens een voorproefje van een ander gerechtje of drankje. Ook belangrijk: laat je bonnetjes niet slingeren en zorg voor schone tafels en stoelen.

Personeel

Medewerkers zijn hét visitekaartje van jouw onderneming en spelen een erg belangrijke rol in de beleving van jouw gast. Slechte service is één van de zaken waaraan gasten zich het meeste ergeren. Zorg dat het personeel goed opgeleid is en jouw gasten niet te lang hoeven te wachten. Gastvrijheid, servicegerichtheid en beleving: hiermee weet je de gast én de medewerker aan je te binden. Tip: laat je personeel de dranken en gerechten op de kaart proeven. Zo weten ze wat ze hun gasten serveren.Schrijf je nu in voor alle updates van Smeding

Eyecatchers: Fresh Lemonades

Eyecatchers lokken gasten naar jouw terras. En wie wil dat nu niet? Fresh lemonades van ons merk FRSH Matters zijn zulke eyecatchers én margemakers. Je maakt ze van vers fruit, groenten, kruiden, water en ijs. Dit fruitige water stilt de dorst, verkoelt en is gezond. Wat vorig jaar als trend begon, is nu onmisbaar op je drankenkaart. Je zelfgemaakte frisdrank met alle ruimte voor je eigen signatuur. Lees meer over Fresh Lemonades.

Speel in op de trends

In de horeca en in het bedrijfsleven worden steeds bewustere keuzes gemaakt. De behoefte aan een afwisselende saladebar groeit onder gasten én werknemers. Met onze saladebar pakketten bied je je gasten eenvoudig een volwaardige maaltijdsalade aan. En daarmee speel je in op de trend van gezond eten. Lees meer over onze saladebar.

Hulp nodig?

Toch wat hulp nodig? Wij helpen je graag met Fresh Lemonades of salades op je menukaart. We adviseren je graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement