Tijdsbesparing met het vernieuwde assortiment rauwkosten en salades

10 september 2019

Smeding brengt jou met het uitgebreide assortiment voorgesneden groenten tijdswinst in de keuken. Met verse salades en rauwkosten serveer je snel en gemakkelijk meer groenten op het bord. Want snelheid en smaak gaan prima samen!

Bespaar op personeelskosten

Er is een groot tekort aan (geschoold) personeel in de horeca. Dit heeft gevolgen voor de business: personeelskosten rijzen de pan uit, restaurants gaan een dag per week dicht en ondernemers hebben niet meer de tijd om vooruit te kijken. Met een geheel vernieuwde lijn rauwkosten en salades probeert Smeding een oplossing te bieden voor dit probleem.

Rauwkosten

Rauwkosten worden vaak gepresenteerd als side-dish van een warme maaltijd. Maar met onze trendy en hippe rauwkosten kun je ook verrassende gerechten maken. Van een Aziatische snack tot een bijzonder voorgerecht. In ons nieuwe assortiment hebben wij onder andere confetti rauwkost, komkommer-courgette rauwkost en een party rauwkost. Ontdek hier het volledige vernieuwde assortiment rauwkosten.Schrijf je nu in voor alle updates van Smeding

Gesneden groenten

Bespaar eenvoudig tijd in de keuken door te kiezen voor onze gesneden groenten. Van gesneden pompoen blokjes tot paarse winterpeenstiften. Producten die tijdrovend zijn om te snijden, zijn vanaf heden eenvoudig te bestellen. Een ideale basis om smaakvolle gerechten te serveren. Van een heerlijke salade tot een gezonde snack. Het volledige assortiment gesneden groenten vind je hier.

Ontdek hier ons digitale magazine!
In dit magazine lees je alles over ons assortiment rauwkosten, salades en gesneden groenten. Zo ontdek je:

  • Verrassende recepten: van een gezonde snack tot een breakfast bowl
  • De wereldkeukens: maak van een gewone salade een trendy wereldgerecht
  • Rekenmodel: zie één oogopslag hoeveel tijd je kunt besparen op je kaart
  • Klantreviews: wij ontdekten hoe het Artemis Hotel en Sanadome Hotel & Spa tijd besparen in hun keuke
Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement