Team FrySk vol vertrouwen nieuw schaatsseizoen in

18 oktober 2019

De rijders van Team FrySk staan alweer ruim een maand op het ijs, maar aankomend weekend worden de eerste belangrijke plaatsingswedstrijden van het seizoen verreden tijdens de 1e Holland Cup in Deventer. Na een goede zomer, waarin de basis is gelegd voor deze winter, is het team vol ambities voor dit nieuwe schaatsseizoen!

Tijdens de officiële teampresentatie in de Elfstedenhal halverwege september, werden de rijders en de staf van Team FrySk gepresenteerd. Het team bestaat dit seizoen uit 20 rijders die actief zijn op de langebaan of in de marathon. Afgelopen seizoen werden er meerdere World Cup tickets veroverd door het team van trainer Siep Hoekstra en voor dit jaar verwacht hij deze prestaties zeker te evenaren.

Naast dat het hele team er bij het begin van dit nieuwe seizoen goed voor staat, is het team de komende 3 jaren verzekerd van de steun van een aantal sponsoren. Smeding Groenten en Fruit heeft zich tot en met de Olympische Spelen in 2022 als sponsor verbonden aan het schaatsteam. Wij ondersteunen de schaatsploeg graag in het laten groeien van talentvolle schaatsers. Passend bij onze eigen ambities.

In Deventer worden dit weekend de tickets verdeeld voor het World Cup Kwalificatie Toernooi die begin november plaatsvindt. Tijdens dit toernooi gaan de schaatsers zich proberen te plaatsen voor de eerste World Cups dit seizoen. Wij gaan onze sporters van Team FrySk deze winter weer op de voet volgen en wensen het team veel succes en plezier bij het behalen van hun sportieve doelen!

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement