Succesvolle vaartocht door Tafelronde Sneek

12 juli 2019

Tafelronde Sneek hield afgelopen woensdag voor de 17de maal het jaarlijkse vaarevent voor mensen met een beperking. Met prachtig weer en een stralend humeur ging een recordaantal van 202 personen het Sneekermeer op.

De animo was vooraf zo groot dat de deelnemers verdeeld werden over maar liefst vijfentwintig boten. Met als thema ‘Pirates of the Snitsermar’, werd er gevochten tegen piraten en uiteindelijk de prinses bevrijd. Het was een bonte optocht van sloepjes tot speciaal voor (rolstoel)gehandicapten geschikte rondvaartboten (de MS Markol van Stichting gehandicapten Watersport Grou en de vrouwe Johanna van de Edwin Stichting) op het water.

Onder een stralende zon en met heerlijke muziek werd op het Sneekermeer koers gehouden richting het It Foarunder op het starteiland waar de gasten een captainsdinner aangeboden kregen.

Smeding sponsorde voor iedere deelnemer een appel en een banaan voor de gezonde hap. Wij ondersteunen graag dit soort maatschappelijke initiatieven!

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement