Succesvol NK Afstanden schaatsers Team FrySk

4 november 2020

Onze sporters van Team FrySk hebben afgelopen weekend op het ijs van Thialf een zeer succesvol NK Afstanden verreden. Ondanks dat er geen publiek aanwezig kon zijn bij de wedstrijden, wist het team een Nederlandse titel en 2 zilveren medailles in de wacht te slepen tijdens de start van het seizoen.

Schaatsster Reina Anema doet al meerdere jaren mee op nationaal en internationaal topniveau op haar favoriete afstanden de 3000m en 5000m. Dit weekend wist ze op beide afstanden een prachtige tweede plek te behalen. Een zeer succesvol weekend voor haar, waarmee ook Smeding volop in beeld was bij de NOS.

Bij de mannen was Marwin Talsma de man in vorm. Naast 3 persoonlijke records, sleepte hij de Nederlandse titel op de 10.000m in de wacht. Hiermee hield hij alle grote namen achter zich en is hij zeker iemand waar de concurrentie rekening mee gaat houden in de toekomst.

Een hele mooie start van dit bijzondere seizoen voor Team FrySk, waarbij het de vraag is of er internationale wedstrijden kunnen worden verreden. Maar gelukkig kan het Nederlandse schaatsen terugvallen op een zeer sterke competitie in ons eigen land. Trainer Siep en zijn team zijn er in ieder geval klaar voor wanneer ze aan de start kunnen verschijnen en als trotse sponsor wensen we het team veel succes dit seizoen!

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement