SPONSORING: 1300 ‘Thuiszorg Tasjes’ bezorgd in Waadhoeke

1 juni 2021

Een leuk initiatief met oog voor gezondheid, duurzaamheid en de regio ondersteunen wij graag met verse groenten en fruit.

Vanaf half mei ontvangen 1300 cliënten van de thuiszorg in de gemeente Waadhoeke een hart onder de riem in de vorm van een ‘Thuiszorg Tasje’. Dit komt voort uit een gezamenlijk project tussen De Skûle Welzijn en het AZC in Sint Annaparochie.

De Skûle heeft eerder al andere doelgroepen gesteund in coronatijd, nu wilden zij iets doen voor alle cliënten van de thuiszorg in de gemeente Waadhoeke, ongeacht bij welke organisatie zij zorg afnamen. Het AZC in Sint Annaparochie wilde iets betekenen voor de ouderen in hun omgeving en toen hebben zij de handen ineen geslagen en is het Thuiszorg Tasje ontstaan.Schrijf je nu in voor alle updates van Smeding

Smeding Groenten en Fruit is gevestigd in de gemeente Waadhoeke. In zo’n relatief kleine gemeente is samenwerken van groot belang. Wij leveren dan ook graag een bijdrage aan lokale/regionale en maatschappelijke initiatieven die een bijdrage leveren aan de leefbaarheid in de regio. Een tasje voor 1300 cliënten van de thuiszorg is daar één van. Omdat gezonde voeding een perfecte combinatie is, sponsorden wij voor ieder tasje een ananas en/of een schaal appels.

Verder vond men in het tasje een plantje met een zelfgemaakt potje van spijkerstof, gemaakt door bewoners van het AZC. Maar ook een puzzelboekje. De thuiszorgorganisaties hebben een attentie in het tasje gedaan en daarnaast waren er diverse andere bedrijven die een bijdrage hebben geleverd. De Lionsclub Franeker en Harlingen heeft geholpen met het vullen en verspreiden van de tasjes. Een mooi succes voor de regio. Samen moeten we het doen.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement