Snackgroenten en -fruit: vol vitamines

6 november 2018

Gezond snacken? Dat doe je met ons snackfruit en onze snackgroenten! Ideaal als tussendoortje op je werk, op school, thuis of onderweg. Van komkommers tot tomaatjes, meloenshakers, paprika’s en ananasblokjes… Er is héél veel keuze voor de lekkere trek!

Gezond snacken

Onze snackgroenten en -fruit zijn dé ideale om op een gezonde manier te snacken. Ze zijn lekker, zitten boordevol vitamines en andere voedingsstoffen en zijn handig om mee te nemen. Ze helpen je om gemakkelijker aan je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groenten en fruit komen. Wist je dat je met een handvol snackgroenten en -fruit al de helft van de dagelijkse hoeveelheid groente (250 gram) binnen hebt?

Veel keuze voor de lekkere trek

Mini komkommers, witte en blauwe druiven, paprika’s, duurzame tomaatjes en blauwe bessen. Er zit voor iedereen iets bij voor de lekkere trek!

Handig om mee te nemen

De snackgroenten en -fruit zijn handig verpakt. Met de shakers en emmertjes neem je jouw dagelijkse groente en fruit gemakkelijk mee in je tas. Op het werk, op school, thuis of onderweg… Met onze snackgroenten en -fruit geniet je de hele dag door van groente en fruit van dit seizoen.Schrijf je nu in voor alle updates van Smeding

Ready to eat

Onze snackgroenten en -fruit zijn ‘ready to eat’. Je hoeft de groenten en het fruit daarom niet te wassen. Handig! Hieronder vind je een greep uit het assortiment van snackgroenten en snackfruit van Smeding:

Boost voor de omzet

Geen ongezonde snacks zoals snoep, koeken of repen meer uit de automaat halen… Nee, snackgroenten- en fruit zijn hét alternatief voor de pauzemomenten! Groot voordeel: ze zorgen ze voor een additionele omzet.

 

Snacktomaatjes bureau Smeding

 

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement