Smeding wederom partner NWZV

20 februari 2020

Ook dit jaar is Smeding partner van de Nationale Week Zonder Vlees en de Vegetarische Restaurantweek. De derde editie vindt plaats van 9 tot en met 15 maart en we zijn trots dat we hier wederom een bijdrage aan kunnen leveren!

Als partner inspireren en helpen we jou om er tijdens de Nationale Week Zonder Vlees en De Vegetarische Restaurantweek echt iets van te maken. Met de concepten van Smeding Groenten en Fruit maak je het jezelf extra gemakkelijk en diverse heerlijke recepten laten zien hoe gemakkelijk een dagje zonder vlees en vis eigenlijk kan zijn.

Ga naar onze speciale Nationale Week Zonder Vlees pagina en zie welk verschil jij kunt maken door een week geen vlees te eten. Doe jij mee?

Gezonde kantine
Ook in onze eigen Gezonde Kantine serveren wij tijdens de Nationale Week Zonder Vlees bijzondere en heerlijke vegetarische gerechten. Met onze duurzaamheidsambities willen we hiermee bijdragen aan een duurzamere wereld, maar ook willen we collega’s inspireren om vaker voor vega te kiezen.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement