Smeding Groenten en Fruit opent nieuw distributiecentrum in Breda

17 december 2018

Dinsdag 4 december hebben wij een nieuw distributiecentrum geopend in Breda. Naast het distributiecentrum in Sint Annaparochie, waar je tevens ons hoofdkantoor vindt, vinden sinds kort ook leveringen plaats vanuit het zuiden van het land. De opening van het tweede distributiecentrum is een mijlpaal in ons 84-jarige bestaan.

Doorgroeimogelijkheden
Het nieuwe distributiecentrum in Breda wordt een volledig zelfstandige locatie met het complete assortiment en dezelfde functionaliteiten als de hoofdvestiging in Sint Annaparochie. Met deze uitbreiding kunnen we onze klanten in de Benelux nog beter bedienen. Ook biedt dit tweede distributiecentrum volop doorgroeimogelijkheden.

Informatietechnologie in combinatie met een sterke operatie
De distributiecentra zijn het kloppende hart: het zijn dé schakels tussen leveranciers en klanten. We zetten in op data, forecast en trendanalyse, welke bijdragen aan een steeds efficiëntere operatie. In combinatie met het zelfstandige logistieke apparaat weten we de klanten te beleveren van stuks tot bulk.

Over Smeding Groenten en Fruit
We onderscheiden ons in de wereld van groenten en fruit (AGF) door het rijke assortiment van het Foodservice segment te combineren met de gevraagde volumes van Foodretailers. Met nieuwe concepten, innovatieve producten, gemaksoplossingen en nauwe samenwerkingen met telers ontzorgen wij onze klanten. Dankzij de AGF-totaaloplossingen, waarbij duurzaamheid de basis is, dragen we bij aan het succes van onze klanten. Van full service tot discount formules. Instore en online.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement