Smeding Groenten en Fruit: 85 jaar een trots familiebedrijf!

15 mei 2019

De rijke geschiedenis van Smeding begint in 1934 in een klein dorpje in Friesland. In 85 jaar is er veel veranderd, maar het familiegevoel is er nog steeds.

Al 85 jaar is Smeding Groenten en Fruit een trots familiebedrijf. Ooit begonnen als groentewinkel in een klein dorpje in Friesland. Tegenwoordig bieden we, als onbetwiste AGF-specialist, onze foodservice en foodretail klanten onderscheidende en passende oplossingen, waarmee ze succesvol kunnen zijn.

familybusiness
Het vakblad familybusiness spoort familiebedrijven op en portretteert ze. Ze bieden een levendig beeld van de geportretteerde bedrijven. In het kader van het 85-jarig bestaan van Smeding, heeft het vakblad een editie gewijd aan Smeding voor een portret in optima forma. Zo lees je meer over de ontwikkelingen, de ambities, de transities binnen het bedrijf en de maatschappelijke doelen.

Digitale versie
Bekijk hier de uitgave van familybusiness!

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement