Smeding beste leerbedrijf sector voedsel, groen & gastvrijheid in Friesland

18 juli 2018

We zijn trots dat we tot beste leerbedrijf 2018 van Friesland in de sector Voedsel, groen en gastvrijheid zijn verkozen! Dit is een mooie beloning voor onze jarenlange inzet.

Op dinsdag 17 juli is Smeding tot beste leerbedrijf 2018 van Friesland verkozen voor mbo-studenten in de sector Voedsel, groen en gastvrijheid. De jury was unaniem: “Smeding bleef op alle fronten de andere genomineerden voor!”

SBB erkend leerbedrijf

Alleen SBB erkende leerbedrijven komen in aanmerking voor deze prijs. Bij een erkend leerbedrijf worden mbo-studenten op de juiste wijze opgeleid en begeleid tijdens hun stageperiode. Erkende leerbedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden, leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.Schrijf je nu in voor alle updates van Smeding

Sinds 2014 hebben al 42 mbo-studenten een succesvolle stage gehad bij Smeding in Sint Annaparochie. “Dit is een mooie beloning voor iets waar je je al jaren voor inzet”, Linda Visser (medewerker P&O Smeding).

Genomineerd voor landelijke verkiezingen

Alie Feenstra, adviseur praktijkleren SBB, zorgde voor de nominatie: “Smeding is zo’n mooi bedrijf en het gaat met stagiaires om alsof het volwaardige medewerkers zijn. Dat maakt ze zo uniek!”

De behaalde prijs is automatisch een nominatie voor de landelijke verkiezingen. Dan worden opnieuw de motivaties met die van andere genomineerden vergeleken. Een jury selecteert dan de winnaar van Nederland. Op 19 november vindt deze landelijke verkiezing plaats.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement