Share a Soup: beleef je samen

2 oktober 2018
Share a Soup Smeding concept

Een warme kop soep is een populair voorgerecht. Al helemaal in de koude herfst- en wintermaanden. Maak van soep een hoofdgerecht met onderscheidend vermogen. Met Share a Soup ben je vernieuwend en serveer je een unieke ervaring. Hiermee verandert soep van een voorgerecht naar een volwaardig hoofdgerecht!

Beleef je samen

Share a Soup beleef je samen! Iedere gast stelt zijn eigen soep samen met de basis soep en schaaltjes vol verse ingrediënten. Soep eten was nog nooit zo leuk én lekker!

Past bij jouw restaurant

Pas de receptuur en presentatie aan zodat het past bij je zaak. Vul schaaltjes met verse ingrediënten waarmee iedere gast zijn eigen soep naar smaak kan invullen. Denk aan verse kruiden, gepofte paprikareepjes, geblancheerde taugé, gekookte glasnoedels en licht geroosterde cashewnoten. Op deze manier pas je de soep en de losse ingrediënten heel makkelijk aan op het dieet van de klant. Denk aan vegetarisch, vegan of glutenvrij bijvoorbeeld.Schrijf je nu in voor alle updates van Smeding

Maak de soep af met eigen gemaakte groentecroutons en groentechips. Gemaakt van bijvoorbeeld boerenkool, pompoen, paarse peen of zoete aardappel. Ook lekker met brood, huisgemaakte groentespreads en pesto. Of je maakt gebruik van vis, kip of vlees in je soep, alles kan!

Outdoor Souping

Maak er een stoere belevenis van met Outdoor Souping: een grote pan soep boven een haard- of kampvuur.

5 redenen om Share a Soup op je kaart te zetten

 1. Aantrekkelijke marges
  Gasten zijn bereid om een hogere prijs te betalen voor Share a Soup vergeleken met een gewone kom soep.
 2. Beleving op tafel
  Door de prachtige presentatie creëer je meer beleving op tafel. Bovendien valt de bijzondere presentatie op en zien doet verkopen.
 3. Gemakkelijk te bereiden
  De basis soep is zo gemaakt en vul je aan met verse ingrediënten naar keuze. Makkelijk aan te passen naar de wensen van de klant.
 4. No waste
  Maak de soep en side dishes met ingrediënten die je al in huis hebt.
 5. Bespaar tijd
  De hele tafel serveer je in één keer uit.
Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement