Schaatsclinics van topschaatsers voor collega’s

29 maart 2018

In maart stonden de schaatsclinics voor collega’s van Smeding op het programma. Of je nu diegene bent die achter een stoel schaatst, nog net geen pootje over kunt of jezelf vergelijkt met Sven Kramer, de clinics waren voor iedereen!

Schaatsles van toppers

De clinics in de Elfstedenhal werden verzorgd door De Zilveren Bal. Smeding is één van de hoofdsponsors van deze snelste schaatsshow ter wereld. Daarom mochten we een beroep doen op een aantal topschaatsers. Zoals succesvol sprinter Jan Ykema. Iedere collega kon zich opgeven voor deze unieke gratis clinics.

Coolste teamuitje

Schaatsen is gezond. Schaatsen met je collega’s is plezierig, omdat je elkaar in een andere setting leert kennen. Daarmee sluiten de clinics perfect aan op het programma Gezond & Vooruit. Met dit programma voor duurzame inzetbaarheid stimuleren we een gezonde levensstijl onder collega’s.

Op naar een baanrecord

Op het ijs konden collega’s samen aan de slag met hun beste pootje over, een persoonlijk record op de 500 meter of gewoon lekker in eigen tempo rondjes schaatsen. Aansluitend op de clinics volgde een nabespreking van de rondetijden onder het genot van een hapje en een drankje.

Schaatservaring van collega’s

Gooitzen de Vries – Stagiair Online Marketing
“Ik deed mee aan de schaatsclinics, omdat teamtuitjes met collega’s altijd gezellig zijn. Ik heb veel geleerd van de trainers. Ze hebben mij het vertrouwen gegeven om het overstappen weer op te pakken. Absoluut een aanrader! Je hebt het namelijk leuk met je collega’s én leert ook nog iets.”Schrijf je nu in voor alle updates van Smeding

Reinder Sinnema – Aanvuller Pick-to-Light
“Gezond & Vooruit organiseert altijd leuke sportactiviteiten, waaronder de schaatsclinics. Deze activiteiten zijn de perfecte gelegenheid om aan teambuilding te doen. Ik was erg benieuwd welke collega’s de uitdaging aandurfden op het gladde ijs. Het mooiste aan de clinic vond ik de estafette: lekker veel actie!”

Nynke Schotanus en Marjette Jonker – Productinnovatie
“Je wordt ingedeeld op je eigen niveau. Iedereen kan dus meedoen! Je krijgt persoonlijke begeleiding waardoor je altijd wel iets leert. Lekker sportief samen met je collega’s. Na afloop hebben we de clinic gezellig afgesloten met een hapje en een drankje.”

Live vanaf het ijs

Communicatie stagiair Sjoerd de Jong maakte op het ijs een vlog van één van de schaatsclinics. Bekijk ‘m hier:

De Sligro Smeding Zilveren Bal – Schaatsclinics

Speciaal voor collega's organiseerde De Zilveren Bal schaatsclinics! Sjoerd ontdekte al vloggend heel wat Smeding schaatstalent op het ijs van de Elfstedenhal:

Geplaatst door Smeding Groenten en Fruit op dinsdag 27 maart 2018

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement