Recept: kokossushi

14 mei 2018
Smeding recept Kokossushi

Ode aan de kokosnoot! Sushi met kokos en banaan is een goede combi! Dit recept is voor 4 personen en de bereidingstijd is ongeveer 15 minuten.

 Dit heb je nodig

  • 2 bananen
  • 1 dl lobbige room
  • 4 el kokosschaafsel
  • 150 g witte marsepein
  • 2 el gehakte pistachenoten
  • 1 el Monin kokossiroop

Bereidingswijze

  1. Meng de lobbige room met de helft van de geraspte kokos.
  2. Pel de bananen.
  3. Rol de marsepein dun uit tot een rechthoekige plak en smeer dun in met de kokosroom.
  4. Leg er de banaan op en rol het geheel zo strak mogelijk op.
  5. Smeer de buitenkant van het marsepein lichtjes in met de kokossiroop en bestrooi met de geraspte kokos en de gehakte pistachenoten.
  6. Snijd in mooie plakjes en serveer met eetstokjes als échte sushi.

Tip

Gebruik kokossiroop ook eens in je slagroom of warme chocomel.