Recept: Coeur de Boeuf soep

16 mei 2014

Heerlijke soep van de bijzondere Coeur de Boeuf tomaat.

Benodigdheden

Dit heb je nodig voor 4 personen:

  • 3 kg Coeur de Boeuf tomaat
  • 300 gr sjalotten
  • 60 gr knoflook
  • 20 gr verse rozemarijn
  • 10 gr verse tijm
  • 100 ml 1e persing olijfolie
  • 1 l groente bouillon
  • Zeezout & peper naar smaak

Bereiden

En zo maak je het:Schrijf je nu in voor alle updates van Smeding

Snijd de Coeur de Boeuf tomaten grof in blokken van 20 mm. Verhit de olijfolie en voeg hier de fijn gehakte sjalotten en knoflook aan toe en smoor deze zachtjes. Voeg de fijn gehakte rozemarijn en tijm toe en verhit dit licht. Voeg vervolgens de blokjes Coeur de Boeuf tomaat en de groente bouillon toe en meng alles goed. Laat zachtjes koken.

Pureer de soep met een staafmixer, maar zorg ervoor dat de structuur grof blijft. Breng op smaak met zeezout en peper. Laat de soep ongeveer 20 minuten staan op laag vuur. Zo komen alle heerlijke smaken vrij.

Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement