Bietenpasta met geitenkaas, pecannoten, rucola en sinaasappel
5 maart 2018
Een heerlijk recept voor 4 personen, volledig vegetarisch!
Ingrediënten
- 400 gr bietenpasta (of zelf spirelli maken)
- 5 sinaasappels
- 200 gr verse geitenkaas
- 100 gr pacannoten
- 250 gr rucola
- walnotenolie
- balsamicoazijn
- peper
- zout
Zo maak je het
- Zet een grote pan op het vuur en stoof de bietenpasta met een beetje olijfolie
- Blus het af met het sap van drie sinaasappels
- Laat de pasta afkoelen als hij beetgaar is
- Breng het op smaak met peper, zout en een beetje walnotenolie
- Verdeel de rucola over de borden gevolgd door de bietenpasta
- Kruimel er de geitenkaas en de pecannoten overheen
- Snijd de twee sinaasappels uit en verdeel de partjes over de borden
- Rasp er voor het serveren een beetje schil van sinaasappel overheen