Bietenpasta met geitenkaas, pecannoten, rucola en sinaasappel

5 maart 2018
Smeding Recept bietenpasta met geitenkaas, rucola, pecannoten en sinaasappel

Een heerlijk recept voor 4 personen, volledig vegetarisch!

Ingrediënten

  • 400 gr bietenpasta (of zelf spirelli maken)
  • 5 sinaasappels
  • 200 gr verse geitenkaas
  • 100 gr pacannoten
  • 250 gr rucola
  • walnotenolie
  • balsamicoazijn
  • peper
  • zout

Zo maak je het

  1. Zet een grote pan op het vuur en stoof de bietenpasta met een beetje olijfolie
  2. Blus het af met het sap van drie sinaasappels
  3. Laat de pasta afkoelen als hij beetgaar is
  4. Breng het op smaak met peper, zout en een beetje walnotenolie
  5. Verdeel de rucola over de borden gevolgd door de bietenpasta
  6. Kruimel er de geitenkaas en de pecannoten overheen
  7. Snijd de twee sinaasappels uit en verdeel de partjes over de borden
  8. Rasp er voor het serveren een beetje schil van sinaasappel overheen
Smeding Groenten en Fruit maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Privacy statement